Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

7 περιφέρειες στο ΠΑΣΟΚ - 6 στη Ν.Δ.

Κανένας από τους υποψηφίους δεν εκλέγεται μέχρι στιγμής από την πρώτη Κυριακή.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Εδώ ο Γιάννης Σγουρός προηγείται του αντιπάλου του Βασίλη Κικίλια και περνούν και οι 2 στον β γύρο. Ο Γιάννης Δημαράς δεν περνάει αλλά...
προανήγγειλε νέο κόμμα.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Όπως αναμενόταν, η Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας θα κριθεί στο δεύτερο γύρο, ανάμεσα στον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον Μάρκο Μπόλαρη.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Εδω ο υποψήφιος της ΝΔ, Γιώργος Δάκης προηγείται με μεγάλη διαφορά του αντιπάλου του του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπαϊορδανίδη.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ


Ο υποψήφιος της ΝΔ Γιώργος Παυλίδης προηγείται του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ Αριστείδη Γιαννακίδη. Η μάχη όμως είναι στήθος με στήθος.




ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ


Εδώ ο Σταύρος Αρναουτάκης, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ προηγείται του Δημήτρη Γιαννουλάκη της ΝΔ και παμε και εδω σε β γυρο.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


To ΠΑΣΟΚ έχει πάρει κεφάλι σ' αυτή την περιφέρεια με τον κ. Περγαντά Κλέαρχο να προηγείται του αντιπάλου του της ΝΔ Αθανάσιου Χειμαρά.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Όλα θα κριθούν στον δεύτερο γύρο και η μάχη θα είναι σκληρή ανάμεσα στους δύο υποψηφίους. Οι δύο βασικοί υποψήφιοι Πέτρος Τατούλης, που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και τον ΛΑΟΣ και Δημήτρης Δράκος, υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, μέχρι στιγμής ισοψηφούν.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ


Ο υποψήφιος της ΝΔ και του ΛΑΟΣ προηγείται αλλά όχι με μεγάλη διαφορά. Ο Αλέξανδρος Καχριμάνης θα αναμετρηθεί στο β' γύρο με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Αργύρη.




ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ


Ο νυν Νομάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης βρίσκεται οριακά κάτω από το 50% και αναμένεται το τελικό αποτέλεσμα για το αν θα είναι περιφεριάρχης από τον α' γύρο.




ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Στο δεύτερο γύρο, ανάμεσα στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ και εκείνον της Νέας Δημοκρατίας και το ΛΑΟΣ θα κριθεί η Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου.
Ετσι θα αναμετρηθούν ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Νάσος Γιακαλής με τον Παύλο Βογιατζή, που έχει το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία και το ΛΑΟΣ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...