Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Έστειλε 7.000 e-mail για να βρει τον έρωτά του!

Έψαχνε μέσω e-mail να βρει την χαμένη του αγάπη. Ένας νεαρός υπάλληλος του αυστραλιανού υπουργείου Μετανάστευσης στην Καμπέρα, έστειλε 7.000 e-mail στους εργαζόμενους του υπουργείου προκειμένου να εντοπίσει μια κοπέλα που είχε γνωρίσει σε ένα πάρτι.
Ο ερωτοχτυπημένος Στιβ Τάκερ βρέθηκε στο πάρτι και εκεί γνώρισε την...
Ολιβία. Οι δύο νέοι συνομιλούσαν μέχρι που κάποιοι άλλοι συνάδελφοί τους μπλέχτηκαν στην κουβέντα τους.
Το μόνο που πρόφτασε να συγκρατήσει ο Στιβ ήταν το όνομα της κοπέλας και ότι δούλευε στο υπουργείο από τον περασμένο Φεβρουάριο.
Ο Στιβ την επόμενη μέρα άρχισε να αναζητά την κοπέλα που του κέντρισε το ενδιαφέρον και αφού βρήκε τη λίστα με τα e- mail των εργαζομένων έστειλε 7.000 μηνύματα με την ερώτηση: «Olivia where are you?» (Ολίβια που είσαι;).
Στο μήνυμα επίσης εξιστορούσε ότι συναντήθηκαν οι δύο τους στο συγκεκριμένο πάρτι ενώ παρακαλούσε τους συναδέλφους του να τον ενημερώσουν αν την γνώριζαν.
Ο ίδιος ο Τάκερ αποκάλυψε ότι όταν είδε την Ολίβια ένιωσε μια ακαταμάχητη έλξη και από εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να την βγάλει από το μυαλό του.
Μετά από 7.000 μηνύματα η ψηλή καστανομάτα Ολίβια βρέθηκε αλλά αρνήθηκε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του ή να εκτεθεί στα μέσα ενημέρωσης ενώ είπε πως δεν θυμάται να είχε γνωρίσει κάποιον συγκεκριμένα εκείνο το βράδυ!
Πάντως το e-mail του ρομαντικού νεαρού έχει γίνει θέμα συζήτησης και θετικών σχολίων σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που ζήτησαν από το υπουργείο να μη διώξει τον νεαρό, που έκανε κατάχρηση στο ηλεκτρονικό σύστημα για προσωπική του υπόθεση.


protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...