Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

7 λόγοι που σε θέλει …καλοντυμένο!

Μπορεί να γκρινιάζει για το τι φοράς και πως το φοράς αλλά έχει το λόγο της. Ανακάλυψε γιατί θέλει να φοράς ωραία ρούχα και θα ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου χωρίς δεύτερη σκέψη.
Ζήλια μου
Έχε στο μυαλό σου ότι τελικά οι γυναίκες δεν διαφέρουν και πολύ στο...
τρόπο που σκέφτονται από σένα. Όπως εσύ θα νιώσεις ότι ανεβαίνεις όταν συνοδεύεσαι από μια ωραία παρουσία, έτσι θα νιώσει κι εκείνη. Της αρέσει να βλέπει ότι οι άλλες γυναίκες στο μπαρ την ζηλεύουν γιατί έχει έναν άντρα δίπλα της με τέτοια παρουσία.


Η συνήθεια που έγινε λατρεία


Όπως λένε και στο χωριό μου, παλιός γάιδαρος καινούρια περπατησιά δεν κάνει. Έ, σκέψου πως σ΄ αυτήν την περίπτωση εσύ είσαι ο γάιδαρος. Αν σε βλέπει καλοντυμένο και προσεγμένο από τώρα, αυτό της λέει ότι έτσι θα μείνεις και στο πέρασμα των χρόνων. Και μην ξεχνάς ότι όσο μεγαλώνεις, τόσο πιο γοητευτικός γίνεσαι. Μην της χαλάς λοιπόν την φαντασίωση.


It’s all about your status


Το να είσαι καλοντυμένος σίγουρα ανεβάζει την κοινωνική σου θέση. Σίγουρα δεν είναι σωστό να σε κρίνουν από την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Το αν είσαι δημοφιλής στην δουλειά σου και στους κύκλους σου εξαρτάται πολύ και από την εμφάνισή σου. Και πιο γυναίκα δεν θέλει ένα τέτοιο άντρα δίπλα της;


Κυριαρχία εις διπλούν


Όλοι σας λένε ότι είστε πολύ ωραίο ζευγάρι και πόσο πολύ ταιριάζετε. Γι’ αυτό κι εκείνη θέλει όταν κυκλοφορείτε μαζί να είστε και οι δύο καλοντυμένοι. Κάτι σαν το δίδυμο που σκοτώνει. Θα μπορούσε ποτέ ο Μποντ να είναι με το σμόκιν του και μια γυναίκα με δίπλα του με αθλητικά; Όχι. Έτσι ανεβαίνει και το δύο σας το status και την κάνει να νιώθει πολύ πιο ωραία. Βλέπεις σας φαντάζεται κάτι σαν ζεύγος Beckham-Victoria.


Say cheeseeeeee
Όπως κατάλαβες μιλάω για το πώς φαίνεσαι στις φωτογραφίες σας. Είτε είναι από τις διακοπές σας, είτε απ’ το κλαμπ που ξεφαντώνετε, εκείνη θέλει να φαίνεσαι ωραίος. Άλλωστε πως αλλιώς θα της δείξει με περηφάνια και θα πει «Αυτός είναι ο Πέτρος που σας έλεγα». Αν είσαι κακοντυμένος όχι μόνο δεν θα τις δείξει αλλά θα τις εξαφανίσει και από προσώπου γης.


Κάνε ότι κάνω


Είμαι σίγουρη ότι κι εσύ θέλεις την γυναίκα που θα έχεις δίπλα σου καλοντυμένη. Αν είσαι εσύ σαν λέτσος δεν έχει κανένα κίνητρο για να είναι η γυναίκα που θα κοιτούν όλοι όταν είναι δίπλα σου. ‘Όλα είναι θέμα κινήτρου. Εσύ είσαι αυτός που θα της δώσει το καλό παράδειγμα και το κίνητρο για να διατηρήσει την εμφάνισή της.


Θέλω να γδύσω


Αυτό ακριβώς σκέφτεται όταν σε βλέπει καλοντυμένο. Όλο αυτό λειτουργεί υπέρ σου. Δεν θα βλέπει την ώρα να βρεθείτε στο κρεβάτι και θα είναι πολύ πιο θερμή μαζί σου. Μη μου πεις πως σε χαλάει. Θα στο δείχνει ξεκάθαρα όταν είστε έξω και η λίμπιντο και των δύο θα φτάσει στα άκρα.


Νιώθω ασφάλεια μαζί σου


Δεν θα στο πει αλλά θα στο δείξει. Το ντύσιμό που θα παίξει ρόλο στη δουλειά σου, στην κοινωνική σου θέση που είπαμε και νωρίτερα, δεν θα ντρέπεται να σε εμφανίσει στις παρέες της και γιατί όχι να σε γνωρίσει και στην οικογένειά της. Όλο αυτό την κάνει να αισθάνεται ασφαλής και πολύ πιο σίγουρη για την επιλογή της, μιας και στο πίσω μέρος του μυαλού της κάτι της λέει ότι ένας άντρας σαν εσένα δεν πρόκειται να την απογοητεύσει.


http://men24.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...