Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ζώδια ...8 Νοεμβρίου

8 Νοεμβρίου 2010


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή είναι μια πολύ καλή ημέρα για να αναλάβετε πρωτοβουλίες στο χώρο της δουλειά σας ή ενασχόλησής σας και να φέρετε πολύ καλά αποτελέσματα. Στην προσωπική σας ζωή να περιμένετε κάποιες εξελίξεις ευχάριστες ή την εκπλήρωση κάποιας...
παλιάς επιθυμίας.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Το να γίνετε πιο κοινωνικοί και να περνάτε καλά με τους άλλους τονίζεται σήμερα. Διακοπές ή ταξίδια με έναν φίλο. Μπορεί επίσης να συναντήσετε σημαντικούς ανθρώπους ή να επηρεαστείτε σημαντικά από κάποιες φιλικές σχέσεις. Αυτή η αστρολογική επιρροή δεν είναι ιδιαίτερα ισχυρή και πιθανόν να αντιπροσωπεύει τυχαία γεγονότα μιας ευχάριστης φύσης μοιρασμένα με άλλους αλλά όχι ιδιαίτερης σημασίας για σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Οι σκέψεις σας στρέφονται σε αγάπη και είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσετε τις αμφιβολίες που έχετε στις προσωπικές σας σχέσεις. Συμφωνίες και συνεργασία μπορεί να επιτευχθούν με μεγαλύτερη ευκολία σήμερα. Με ευκολία συζητάτε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Επίσης, είστε πιο ευαισθητοποιημένοι στην ομορφιά και μπορεί να θέλετε να αλλάξετε την διακόσμηση ή να ομορφύνετε το περιβάλλον ή τον χώρο που ζείτε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η φαντασία σας τρέχει αυτές τις ημέρες. Έλκεστε από πολλά πράγματα τα οποία δεν είχατε την ευκαιρία να ασχοληθείτε μαζί τους κατά το παρελθόν ή δεν τα γνωρίζατε. Η καθημερινή ρουτίνα, ή υποχρεώσεις μπορεί να σας κουράζουν σήμερα και να αναζητάτε τρόπους να ξεφύγετε από αυτά. Ανεξάρτητα από τα πιστεύω σας για κάποιους ανθρώπους, αυτές τις ημέρες θα ανακαλύψετε πλευρές του εαυτού τους που πριν δεν τις υποψιαζόσασταν.


ΙΧΘΥΕΣ


Το φιλικό ενδιαφέρον σας για τους άλλους και η επιθυμία σας να γνωρίσετε άτομα, ωφελεί κατά κάποιο τρόπο την καριέρα σας, την φήμη ή τη δημόσια εικόνα σας αυτή τη στιγμή. Είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνετε κοινωνικοί με τους ανθρώπους που συνδέεστε επαγγελματικά, καθώς τα θετικά σας αισθήματα θα είναι σημαντική βοήθεια για το μέλλον. Η ωραιοποίηση του χώρου που μένετε ή δουλεύετε είναι πολύ πιθανή σήμερα.


ΚΡΙΟΣ


Συνεχίζετε την πορεία σας θετικά, ανταγωνιστικά και ενεργητικά σήμερα σε τέτοιο βαθμό ώστε προκαλείτε συχνά την εχθρότητα των άλλων. Δεν θέλετε να μειώσετε το ρυθμό σας ή να συμβιβαστείτε με τις ανάγκες των άλλων ατόμων και αντιστέκεστε σθεναρά αν οι επιθυμίες σας πρέπει να παραμεριστούν για ανάγκες και επιθυμίες των άλλων.


ΤΑΥΡΟΣ


Τα οικονομικά σας προβλέπεται να έχουν κάποια άνοδο αλλά η σταθερότητά τους θα εξαρτηθεί κατά πολύ από τον τρόπο που θα περιορίσετε κάποια επιθυμία σας για σπατάλη (Σε ορισμένες περιπτώσεις μια καινούργια αισθηματική σχέση στην ζωή κάποιου είναι πολύ πιθανή. Αρραβώνας ή γάμος σε μία ήδη υπάρχουσα Θα αλλάξει προς το καλύτερο την ζωή κάποιου. Ευνοϊκή ημέρα για αγορές και αναγνώριση στους καλλιτέχνες).


ΔΙΔΥΜΟΙ


Η εμφάνιση στην ζωή σας ενός μεγαλύτερου ή πιο έμπειρου ατόμου από σας θα αλλάξει οριστικά τις απόψεις σας στις σχέσεις σας "αισθηματικές και επαγγελματικές" (Μικρή αλλά σημαντική βοήθεια από κάποιο μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο. Μία αισθηματική σχέση η οποία στηρίζεται επάνω σε σταθερές βάσεις. Επιθυμία για να εκμυστηρευτείτε πολύ προσωπικά αισθήματα σε κάποιο μεγαλύτερο ή άτομο από το άμεσο περιβάλλον σας).


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ίσως έχετε την τάση να ρισκάρετε τις σωματικές σας δυνάμεις, να πειραματιστείτε, να κερδοσκοπήσετε και να ενεργήσετε γενικά κάτω από μία κατάσταση υπερ-εμπιστοσύνης στον εαυτό σας (Στις επαγγελματικές ή πολύ προσωπικές σας ενασχολήσεις). Αυτό, μπορεί να αποδώσει πολύ θετικά αποτελέσματα αν οι απαιτήσεις σας δεν είναι υπερβολικές. θα πρέπει όμως να προσέξετε να αποφύγετε την υπερβολική σωματική εξάντληση ή υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας (Επαγγελματικές ευκαιρίες. Ικανότητα πραγματοποίησης και εφαρμογής δύσκολων σκοπών).


ΛΕΩΝ


Οι κοινωνικές και προσωπικές σας σχέσεις είναι ομαλές και τρυφερές, ειδικά αν δείξετε την στοργή και τη ζεστασιά που νιώθετε αυτόν τον καιρό. Είναι πολύ πιθανή μια διείσδυση στον εσωτερικό σας κόσμο ή μια εμβάθυνση των πολύ προσωπικών σας σχέσεων.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η ευαισθησία, η φαντασία και η διαίσθησή σας φαίνεται πως θα σας βοηθήσουν στο να βρείτε κάποιες οριστικές λύσεις στα προβλήματά σας. Οι συγγενείς ή άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σας βοηθούν ή είναι διατεθειμένα να βοηθήσουν αν τους το ζητήσετε. Αυτές τις ημέρες θα μοιραστείτε ιδέες και σχέδια με κάποιους φίλους μέσα από μια ενωμένη προσπάθεια για να αλλάξετε ένα κατεστημένο.


ΖΥΓΟΣ


Οικονομικά, δημιουργικότητα, και στόχοι θα αποτελέσουν τα κύρια ενδιαφέροντα αυτής της ημέρας. Οι δυσκολίες, αν υπήρχαν θα αρχίζουν να φεύγουν από τη ζωή σας και η αισιοδοξία και οι καλές καταστάσεις θα τις αντικαταστήσουν. Θα αισθάνεστε αρκετά αισιόδοξοι αλλά και σίγουροι για τα θετικά αποτελέσματα των πράξεών σας. Συνήθως δεν γίνεται ένα πολύ συνταρακτικό θετικό γεγονός στη ζωή σας σήμερα αλλά είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα θετικά αποτελέσματα μακρόχρονης προσπάθειας από μέρους σας.


www.forthnet.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...