Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ποια καυτή σκηνή ”κόπηκε” από την ταινία Τζολί-Ντεπ

Ένα μήνα πριν την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας «The Tourist», στην Αμερική, αποκαλύφθηκε ότι μία καυτή σκηνή μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών, του Τζόνι Ντεπ και της Αντζελίνα Τζολί, έμεινε εκτός, για λόγους ζήλειας!
Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, οι δύο σταρ μοιράζονταν μία ερωτική γυμνή σκηνή στο ντους, η οποία αποτελούσε, το...
highlight της ταινίας. Η 37χρονη σύντροφος του Τζόνι Ντεπ, όμως, Βανέσα Παραντί, κατάφερε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο να κοπεί τελικά την ταινία.


Η Γαλλίδα τραγουδίστρια, με την οποία ο 47χρονος Ντεπ έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ήταν τόσο αναστατωμένη με το συγκεκριμένο κομμάτι του σεναρίου που τον παρακάλεσε να αποχωρήσει εξαρχής από την ταινία, σύμφωνα με πληροφορίες. Τον πίεσε, μάλιστα, τόσο πολύ, που τελικά εκείνος είπε στους παραγωγούς ότι αυτή η σκηνή έριχνε το επίπεδο της ταινίας, και την έκανε αρκετή «φθηνή». Όπως υποστηρίζεται, λοιπόν, κατάφερε η συγκεκριμένη σκηνή να μην συμπεριληφθεί τελικά στην ταινία.


«Μόλις έμαθε για τη σκηνή αυτή η Παραντί, του ζήτησε να αποχωρήσει. Η 36χρονη Αντζελίνα έχει ένα παρελθόν. Έκλεψε τον Μπραντ Πιτ από την Τζένιφερ Άνιστον, όταν γύριζαν μαζί το Mr & Mrs Smith», δηλώνει άτομο του περιβάλλοντος της συντρόφου του Ντεπ. «Όταν η Αντζελίνα έμαθε ότι ο Ντεπ ζήτησε να κοπεί η σκηνή, του είπε να το ξανασκεφτεί, αλλά εκείνος είχε πάρει την απόφασή του». Εκπρόσωπος, πάντως της εταιρείας παραγωγής απάντησε: «Δεν έχω ακούσει πως κόπηκε η σκηνή. Θα πρέπει να το τσεκάρω».


yupi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...