Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Δημαράς: "Παραιτούμαι από βουλευτής"

Την παραίτηση του από βουλευτής την 1η Ιανουαρίου του 2011 ανακοίνωσε ο Γιάννης Δημαράς το βράδυ της Κυριακής (7/11).
Ο βουλευτής παραδέχτηκε την ήττα του και μάλιστα δε δίστασε να συγχαρεί τους δύο συνυποψήφιους του που πέρασαν στο δεύτερο γύρο: «Θέλω να συγχαρώ τον...
κ. Σγουρό και τον Κ. Κικίλια. Να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που δώσαμε μια τίμια μάχη. Τρίτον συνεχίζουμε και τέταρτον 1η Ιανουαρίου παραιτούμαι από βουλευτής».


Ενδιαφέρον παρουσιάζει η φράση του κ. Δημαρά «συνεχίζουμε» ο οποίος όμως παρά τις επίμονες ερωτήσεις δε θέλησε να διευκρινίσει αν θα προσχωρήσει σε κάποιο υπάρχον ή νέο κόμμα ή θα τραβήξει το δικό του δρόμο.


Αργότερα σε τηλεοπτική του παρέμβαση στον τηλεοπτικό σταθμό Alter δήλωσε πως : «συνεχίζουμε στην περιφέρεια. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας στην Αττική. Αυτό είναι στο μυαλό μας».


Ο ίδιος σε ερωτήσεις που του έθεσαν ο κ. Χατζηνικολάου και η κ. Στάη απέφυγε να δώσει σαφείς απαντήσεις για το αν υπάρχει στα σκαριά δημιουργία νέου κόμματος ή σε ποιο κόμμα θα κλίνει την επόμενη μέρα των εκλογών. Μάλιστα, για το δεύτερο γύρο, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν κατά συνείδηση.


cosmo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...