Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Μπάλα πριν από την κάλπη…

Η προαναγγελία της 9ης αγωνιστικής χωρίζεται αυτή τη φορά στη μέση. Όπως και η ίδια η αγωνιστική! Το πρώτο μέρος το Σάββατο, με την αναμέτρηση Ολυμπιακού-Πανιωνίου να ξεχωρίζει και η συνέχεια τη Δευτέρα, λόγω των δημοτικών εκλογών της...
Κυριακής.


ΞΑΝΘΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ
Αν σε πρώτη ανάγνωση είχες μια επιλογή, δεν θα ήταν να παρακολουθήσεις ελαφρά τη καρδία το Ξάνθη-Ηρακλής. Δεν θα σε έπειθε τόσο εύκολα ότι έχει κάτι θεαματικό να προσφέρει.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Όλα καλά και όλα ωραία στην Τρίπολη. Ο Βαγγέλης Βλάχος είναι πετυχημένος, οι παίκτες είναι ευτυχισμένοι και οι μόνοι που έχουν μαράζι είναι οι οπαδοί του Αστέρα. Κι αυτό γιατί πάει και κερδίζει όλα τα παιχνίδια μακριά από την έδρα του!


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.-ΚΕΡΚΥΡΑ
Στη Β’ Εθνική οι αναμετρήσεις τους τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν… must! Τόσο πολύ, που αποφάσισαν να προχωρήσουν τη σχέση τους σε ένα άλλο επίπεδο, εκείνο της Α’ Εθνικής.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Είναι ένα από τα παιχνίδια που ο Ολυμπιακός μπορεί να τα κερδίσει πριν καν αρχίσουν. Η παράδοσή του επί του Πανιωνίου είναι τόσο συντριπτική, που μοιάζει να ξεκινάει το παιχνίδι με 2-0. Δεκατέσσερις συνεχόμενες νίκες μετρούν οι «ερυθρόλευκοι» επί της ομάδας της Νέας Σμύρνης, που θυμάται την τελευταία της νίκη το 2002 με σκορ 3-1.


- Τη Δευτέρα θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Άρης-Λάρισα, Καβάλα-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Εργοτέλης, Ατρόμητος-Παναθηναϊκός.


Πηγή: gazzetta.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...