Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Τετ-α-τετ Βαλβέρδε - Ρόμενταλ

Τετ-α-τετ με τον Ντένις Ρόμενταλ είχε κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο λόγος ήταν η άσχημη αντίδραση του Δανού εξτρέμ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, ο οποίος, όταν διαπίστωσε πως δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής, κλότσησε ένα μπουκάλι μπροστά στον πάγκο των «ερυθρολεύκων».
Ο «Τσινγκούρι» μίλησε με τον 32χρονο άσο για το...
συγκεκριμένο συμβάν, επισημαίνοντάς του ότι τον υπολογίζει για τη συνέχεια, ενώ του εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους δεν τον χρησιμοποίησε στο χθεσινό ματς.
Ο Σκανδιναβός, από την πλευρά του, έδειξε να έχει καταλάβει το σφάλμα του, και έτσι το θέμα θα πρέπει να θεωρείται λήξαν.
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, από αιμάτωμα στην πτέρνα ταλαιπωρείται ο Όλοφ Μέλμπεργκ, όπως ενημέρωσε επίσημα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.
Συνεπώς η κατάσταση του Σουηδού αμυντικού, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο, δεν εμπνέει ανησυχία.
Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30. Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με τον Πανιώνιο ή στο μεγαλύτερο διάστημά του ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
Ο Ν. Παπαδόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Μοντεστό με συμπτώματα ίωσης. Στον ποδοσφαιριστή χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...