Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Σκότωσε τον αυτιστικό γιο της με χλωρίνη!

Μια μητέρα ανάγκασε τον 12χρονο αυτιστικό γιο της να πιει ένα ποτήρι χλωρίνης, επειδή φοβόταν πως θα της τον πάρουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.
Η Satpal Kauw Singh, 44 ετών, σκότωσε τον γιο της Ajit, μόλις λίγες ώρες αφού αρνήθηκε να συνεργαστεί με το συμβούλιο των υπαλλήλων σε μια συνάντηση για την επιμέλειά του.
Η ίδια κατανάλωσε επίσης το...
εν λόγω καθαριστικό και αφέθηκε να πεθάνει, αφήνοντας ένα σημείωμα αυτοκτονίας, στο οποίο παραπονιόταν για την εξεταστική και καταδιωκτική συμπεριφορά των κοινωνικών λειτουργών.


Ώρες αργότερα, αφού η απόπειρα αυτοκτονίας της απέτυχε, τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε: «Μόλις σκότωσα το γιο μου και προσπάθησα να αυτοκτονήσω».


Ο Ajit βρέθηκε με μοιραία τραύματα που προκληθήκαν από την κατάποση της χλωρίνης στο οικογενειακό σπίτι στο Barking, στο ανατολικό Λονδίνο, τον Φεβρουάριο.


Η Singh αρνήθηκε το φόνο αλλά τη Δευτέρα δήλωσε ένοχη για δολοφονία λόγω μειωμένης ευθύνης.


Το ανώτατο δικαστήριο άκουσε ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί των Συμβουλίων της περιοχής είχαν αμφιβολίες για την μητέρα τους μήνες, πριν σκοτώσει το γιο της στις 9 Φεβρουαρίου αυτού του χρόνου. Αλλά φαινόταν «ήρεμη» και κανένας άλλος δεν ανησυχούσε ιδιαίτερα για την συμπεριφορά της.


Ο εισαγγελέας δέχθηκε την ένσταση, αφού ψυχίατροι επιβεβαίωσαν ότι υπέφερε από ψυχική διαταραχή.


Η Singh παραμένει υπό κράτηση μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης, στις 13 Δεκεμβρίου.


protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...