Ζυμώστε δύο χούφτες αλεύρι με νερό και τοποθετήστε το σε ζεστό μέρος για 24 ώρες.
Συνεχίστε την ίδια διαδικασία για τρία ακόμη 24ωρα προσθέτοντας κάθε ημέρα λίγο αλεύρι και νερό.
Αφήστε το για ακόμη δύο-τρεις μέρες να ωριμάσει και θα έχετε έτοιμο προζύμι.
Για το λεγόμενο «ανάπιασμα» ζυμώστε το...
¼ της συνολικής ποσότητας του αλευριού που θα χρησιμοποιήσετε με μισή χούφτα προζύμι και χλιαρό νερό.
Σκεπάστε το μείγμα για 10-12 ώρες και διατηρήστε το ζεστό ώστε να φουσκώσει.
Συνεχίστε να ζυμώνετε με το υπόλοιπο αλεύρι και με επιπλέον νερό.
Τοποθετήστε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς για 60-90 λεπτά.
http://toblogtonkirion.gr