Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Μάνος Τσαγκαράκης: πώς ο μικρός «Δημήτρης» βρέθηκε στο «Νησί»

Το πρόσωπο των ημερών -και γενικότερα το πρόσωπο του φετινού χειμώνα-είναι αναμφισβήτητα ο μικρός «Δημήτρης» του «Νησιού».
Ο 11χρονος Μάνος Τσαγκαράκης -αυτό είναι το πραγματικό του όνομα-, με το ταλέντο και την ερμηνεία του έχει τρελάνει όλο τον κόσμο. Όλοι θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες για τη ζωή του και να δουν που οφείλεται το...
χάρισμα του.
Ο μικρός Μάνος μένει μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης και πηγαίνει φέτος στην Ε Δημοτικού του Β Δημοτικού σχολείου Αγ. Νικολάου


Ήταν ο τελευταίος πιτσιρικάς που πέρασε από την οντισιόν των ανθρώπων της παραγωγής.
Την ιδέα είχε η νονά του που έχει ταβέρνα στην Πλάκα, στο χωριό όπου γίνονται τα γυρίσματα.
Εκείνη έπεισε τόσο την παραγωγή όσο και τους γονείς του να συναντηθούν.
Τα μέλη της παραγωγής συνήθιζαν να τρώνε εκεί και όταν μια μέρα τον είδαν να κυκλοφορεί ανάμεσα τους, τον κάλεσαν να περάσει από τη συγκεκριμένη οντισιόν.
Η επιτυχία του έχει ήδη αρχίσει να φέρνει προτάσεις από διάφορες διαφημιστικές εταιρείες που τον προσεγγίζουν με γενναιόδωρες προσφορές στους γονείς του, για να τον έχουν στις καμπάνιες που ετοιμάζουν.


Ο μικρός Μάνος έκλεψε τις καρδιές όλων των τηλεθεατών από την πρώτη μέρα με την εκφραστικότητα του προσώπου του. Αμέσως μετά το τέλος του επεισοδίου εκατοντάδες μηνύματα θαυμασμού για τον Μάνο εμφανίστηκαν σε σελίδες στο facebook.


Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά:


«Οι ερμηνείες όλων των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, αλλά πρέπει να πω ότι ξεχωρίζει ιδιαίτερα ο μικρός Δημήτρης, ο οποίος είναι άξιος θαυμασμού.Δεν περίμενα ένα τόσο μικρό παιδί μόνο με το ταλέντο του να προκαλέσει τέτοια συγκίνηση.Μπράβο του..»


»Δημητράκης έκλεψε την παράσταση. Όλοι πολύ καλοί. Ωραία φωτογραφία. Βλέμματα και σιωπές που λένε πολλά. Μπράβο!»


«uperoxos o mikros dhmhtrhs…sugklonistikos!»


«Γιώργης & Ελένη, εξαιρετικές ερμηνείες !! ο μικρός Δημητράκης τρομερός !!!»


«Δεν έχω λόγια. Εξαιρετικοί όλοι τους απλά με κέρδισαν περισσότερο η Λέχου και ο μικρός »Δημήτρης»! Συγχαρητήρια στο Μεγάλο Κανάλι και ελπίζω η σειρά να προβληθεί και σε άλλες χώρες. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω υπερήφανος που είμαι έλληνας!»


«Polla Bravo se olous tous ithopoious kai sintelestes tis seiras, alla ena megaltero ston pitsirika pou ensarkonei ton mikro Dimitri. Itan mia apokalipsi!!!»


«ΜΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕ ΕΝΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ..ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ.»


«ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο »ΜΙΚΡΟΣ»…ΤΑΛΕΝΤΟ ΜΕΓΑΛΟ,ΕΜΦΥΤΟ,ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΤΟΥ …ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!


http://toblogtonkirion.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...