Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Η Μελίνα Ασλανίδου στο «More Radio»

Την εξαιρετικά ταλαντούχα ερμηνεύτρια και μία από τις καλύτερες φωνές της ελληνικής έντεχνης σκηνής -αλλά και του λαϊκού τραγουδιού- Μελίνα Ασλανίδου φιλοξενούν στα studios του «More Radio» την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου (22:00-24:00) ο Δημήτρης Κολοβός και η Χριστίνα Βισκαδουράκη. Η Μελίνα θα βρίσκεται στο «More Radio» για δύο ολόκληρες ώρες και θα μιλήσει για το παρελθόν, το παρόν αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια, ενώ οι ακροατές του αγαπημένου μας web radio θα μπορούν να...
τις κάνουν ερωτήσεις.
Η Μελίνα Ασλανίδου έχει ήδη κατακτήσει την θέση της στο λαϊκό τραγούδι. Μέσα από δυνατές συνεργασίες όπως με τους Γιώργο Νταλάρα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, αλλά και μέσα από τη δική της προσωπική πορεία τόσο στη δισκογραφία όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις-αποκάλυψη. Όπως η ίδια …συχνά δηλώνει το λαϊκό τραγούδι είναι ο άξονάς της και προσπαθεί να στρέφεται πάντα γύρω από αυτόν.
Το φετινό χειμώνα συνεργάζεται με την Γλυκερία ενώ παράλληλα περιοδεύει στην Ελλάδα παρουσιάζοντας μια μαγική παράσταση με δυο εξαιρετικούς καλλιτέχνες. Ένα μουσικό ταξίδι με την ξεχωριστή, αισθαντική φωνή της Μελίνας και τους βιρτουόζους Αντρέα Καραντίνη στο μπουζούκι και Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα.
Μουσικές και τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε πατώντας σε μονοπάτια λαϊκά αλλά και μοντέρνα. Μεγάλες επιτυχίες της Μελίνας όπως «Το Λάθος», «Όσα δεν σου είπα», «Συνθήματα», «Ναι θα πω», το ολοκαίνουργιο «Μην το πεις» και φυσικά «Τι σου ‘κανα και πίνεις» μπλέκονται έντεχνα με παλιά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια, σε ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες από το χθες και το σήμερα.
Η Μελίνα Ασλανίδου, για ακόμα μια φορά θα μας απογειώσει και θα μας κάνει στο τέλος της βραδιάς να επιστρέψουμε στο σπίτι μας κρατώντας αγκαλιά ένα μπουκέτο υπέροχα τραγούδια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...