Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Απολογισμός για το «X-Factor»

Το μεγαλύτερο μουσικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζεται, με οικοδεσπότη τον μοναδικό Σάκη Ρουβά. Το 2ο X FACTOR Live Show απογείωσε το κοινό προσφέροντας πολύ δυνατές στιγμές.
Με ποσοστό 28% στο δυναμικό κοινό 15-44 ετών και με ακόμη υψηλότερα ποσοστά στους...
νεαρούς τηλεθεατές 15-24 ετών (35% στους άνδρες και 44% στις γυναίκες), το talent show του ΑΝΤ1 κέρδισε τις εντυπώσεις και ήταν για άλλη μια φορά πρώτο στη ζώνη του.
Μετά το άγχος της πρεμιέρας, οι 15 διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν στη σκηνή με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και επιβεβαίωσαν ότι φέτος ο ανταγωνισμός στο Χ Factor θα είναι έντονος. Οι διαφωνίες ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής δεν έλειψαν ούτε αυτή τη φορά, καθώς και οι τέσσερις κριτές θέλουν φέτος την νίκη πιο πολύ από ποτέ.


Μετά την ψηφοφορία του κοινού, υποψήφιοι για αποχώρηση τέθηκαν ο Πατρίκ από την ομάδα του Νίκου Μουρατίδη και οι Τικ-Τοκ από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους. Τελικά με ψήφους 3 έναντι 1, το γυναικείο γκρουπάκι αποχώρησε από το παιχνίδι. Έτσι, εκτός από την Κατερίνα Γκαγκάκη, τώρα και ο Γιώργος Θεοφάνους έμεινε με τρεις καλλιτέχνες στην ομάδα του.


Στο 2ο live show αποδείχθηκε περίτρανα ότι το X Factor μπορεί να αλλάξει την ζωή όσων συμμετέχουν σε αυτό! Δύο από τα περσινά αστέρια του X FACTOR επέστρεψαν στη σκηνή που τα ανέδειξε, έχοντας πλέον στο ενεργητικό τους πολλές επιτυχίες και ζωντανές εμφανίσεις.


H Ήβη Αδάμου παρέλαβε δια χειρός Σάκη Ρουβά τον πρώτο χρυσό δίσκο της καριέρας της για το ντεμπούτο άλμπουμ της «Καλοκαίρι στην Καρδιά» που κυκλοφόρησε από τη Sony Music τον Ιούνιο του 2010 και από το οποίο ήδη έχουν ξεχωρίσει τα τραγούδια «Α*Γ*Α*Π*Η» και «Σώσε με». Λαμπερή όπως πάντα, έκανε μία ακόμα εντυπωσιακή παρουσίαση του νέου της single «Το μυστικό μου να βρεις» δείχνοντας πως την περιμένουν πολλοί χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι ακόμη.


Παράλληλα, οι «48 Ώρες», το γκρουπ που ξεχώρισε πέρυσι στο X Factor, παρουσίασε το τραγούδι "Ιgnorant with a gun" από το πρώτο album του που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Heaven Music με τίτλο "48 Ώρες". Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι "48 Ώρες" έγραψαν και το τραγούδι των τίτλων της καινούργιας νεανικής σειράς «See you around» που μεταδίδεται αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 WEBTV PLUS.


Ραντεβού την ερχόμενη Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 9 με τους 14 υποψηφίους που παραμένουν στο X FACTOR, για μια ακόμα live μουσική εμπειρία γεμάτη δυνατές συγκινήσεις. Το επόμενο αστέρι του ελληνικού τραγουδιού βρίσκεται στον ΑΝΤ1 και περιμένει εσάς να το αναδείξετε.


cosmo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...