Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Ζώδια ...12 Μαΐου

Κριός
Το ενεργειακό σας δυναμικό είναι χαμηλότερο, κατ' αυτή την ημέρα και είστε επιρρεπής στα κρυώματα και άλλες ασθένειες. Οι συχνές ασκήσεις είναι θαυμάσιες για σας, αλλά αποφύγετε να πιεστείτε υπερβολικά, γιατί το σώμα σας σήμερα δεν μπορεί να υποφέρει την πίεση και την άσκηση για πολύ. Επίσης αποφύγετε να κάνετε δραστικές αλλαγές στη....
διατροφή σας. Το να βελτιώσετε τη διατροφή σας βέβαια είναι ωφέλιμο, αλλά το σώμα σας είναι ευαίσθητο και απρόθυμο να προσαρμοστεί καλά σε ξαφνικές αλλαγές.
Ταύρος
Κάνετε περισσότερα λάθη σε απλά πράγματα. Είστε λίγο αφηρημένοι κάποιες στιγμές αυτές τις ημέρες, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει λάθη σε απλούς υπολογισμούς. Με το να είστε πιο προσεκτικοί, με όλες τις λεπτομέρειες, μπορείτε ν' αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με τους άλλους. (Μία έλλειψη διαύγειας. Πιθανότητα εξαπάτησης. Αδύνατη κρίση. Αυτο-εξαπάτηση).
Δίδυμοι
Αυτή επίσης είναι η ημέρα, όπου η συμπόνια και η κατανόησή σας αυξάνονται εκπληκτικά. Πνευματικά ανιδιοτελής αγάπη, μπορεί ν' ανθίσει σήμερα. Δυστυχώς όμως, οι άλλοι σήμερα έχουν την τάση να εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία και την καλή σας θέληση και μπορείτε εύκολα να εξαπατηθείτε. Μπορεί επίσης να δίνετε ανιδιοτελώς σ' όσους έχουν ανάγκη, αλλά αργότερα, ν' ανακαλύψετε ότι δεν έχουν κάνει καμιά βελτίωση, και έχουν σπαταλήσει τις συνεισφορές σας. Να είστε επιλεκτικοί σήμερα, όταν βρείτε την κατάλληλη δίοδο για να βοηθήσετε τους άλλους, τότε κάντε το ολόψυχα. (Δυσκολία στο να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Ερωτικός παραλογισμός. Αισθηματική διαταραχή. Απογοητεύσεις ή διάψευση των ελπίδων. Αισθηματική εξαπάτηση από τον/την σύντροφο).
Καρκίνος
Τα θέματα κλειδιά σήμερα είναι υπολογισμός, αισιοδοξία, ανησυχία και ίσως ειλικρινή τολμήματα. Κάθε μέρα της ζωής σας, φαίνεται βαρετή και ανούσια και ψάχνετε για μεγαλύτερες πιο συναρπαστικές εναλλακτικές λύσεις. Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα, για να ταξιδέψετε ή να πάτε διακοπές. Νιώθετε έντονη την ανάγκη να απομακρυνθείτε από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις, έστω και προσωρινά. Αισθάνεστε τυχεροί και έχετε κουραστεί από τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις στη ζωή σας. Συνεπώς παίρνετε ρίσκο και το ρίχνετε στην τύχη. Επίσης έχετε έλλειψη αυτοσυγκράτησης και αναζητείτε πηγές υπολογισμού ή στις σπατάλες.
Λέων
Ακόμα κι αν θεωρείτε πως είστε πολύ ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους, θα ανακαλύψετε παρόλα αυτά, πως αποδεσμεύεστε από άκαμπτη συμπεριφορά, αντίσταση και περιορισμένα, αρνητικά, κυνικά, κριτικά και προκατειλημμένα συναισθήματα σχετικά μ' αυτούς. Μπορείτε να διακρίνετε κάτω απ' την επιφάνεια ενός ανθρώπου, δηλ. την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά και να γίνετε πιο ευαίσθητοι προς τις εσωτερικές του αρετές. (Μεθοδικότητα στην εκτέλεση κάποιων σχεδίων. Επιτυχία διαμέσου μεγάλης προσπάθειας. Μια αργή, αλλά σίγουρη άνοδος).
Παρθένος
Τα προσωπικά σας αισθήματα, η συμπεριφορά και τα ιδανικά σας υφίστανται αλλαγές σήμερα. Αυτές οι αλλαγές θα είναι πολύ βαθιές και μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια εμπειρίες, που είχατε στην αρχή της ζωής σας και τις είχατε ξεχάσει από χρόνια. Είναι επίσης πιθανό να σας καταλάβουν περίεργα συναισθήματα και να μην έχετε ιδέα ή να μην γνωρίζετε τις βασικές αιτίες που δημιουργούνται.
Ζυγός
Βαθιά, κρυμμένα προβλήματα ή ανασφάλειες τείνουν να έρθουν στην επιφάνεια σήμερα, σε σας ή σε στενούς σας φίλους. Η φροντίδα και η ευαισθησία είναι αυτά που χρειάζονται, για να αντιμετωπίσετε αυτές τις έννοιες και τα προβλήματα. (Η επιδίωξη λανθασμένων σχεδίων ή στόχων. Κλίση προς την απάτη. Σοβαρές αποφάσεις κάτω από δυσάρεστες ή όχι ευνοϊκές συνθήκες. Υπερβολική ευαισθησία σε οικογενειακές υποθέσεις).
Σκορπιός
Αυτές τις ημέρες θα αποκτήσετε υποστήριξη από στενούς φίλους, την οικογένειά σας και πολύ πιθανόν από το γυναικείο φύλο, πράγμα που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση. Κατάλληλη ημέρα για τη βελτίωση καταστάσεων ή την επίλυση προβλημάτων στην οικογενειακή ή επαγγελματική σας ζωή.
Τοξότης
Είστε ευερέθιστοι και ανήσυχοι αυτήν την ημέρα και είναι πολύ πιθανό να κάνετε πράγματα απρόσμενα και αντίθετα από τον χαρακτήρα σας. Ανυπομονησία σε συνδυασμό με την μελαγχολική ρουτίνα και επιθυμία για ελευθερία μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε κάτι που φυσιολογικά θεωρείτε ανώριμο ή ανεύθυνο. Επιμένετε ιδιαίτερα στα "δικαιώματά" σας, στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Σπουδαίες αλλαγές μπορεί να γίνουν σήμερα στην ζωή σας.
Αιγόκερως
Αναγνώριση ή υποστήριξη από ανώτερους ή άτομα που έχουν την δυνατότητα να σας βοηθήσουν είναι πολύ πιθανή σήμερα, ειδικά αν πάρετε και εσείς κάποιες πρωτοβουλίες. Συμβόλαια και διαπραγματεύσεις που αφορούν άμεσα την ενασχόληση ή την καριέρα σας αυτήν την ημέρα μπορεί να αποδειχτούν καρποφόρα, επιτυχή και αμοιβαία ευεργετικά.
Υδροχόος
Είναι μια ημέρα για μακροχρόνια σχέδια και σκέψεις για το τι πραγματικά είναι σημαντικό για σας στο άμεσο μέλλον. Οι ασήμαντες λεπτομέρειες και οι δουλειές ρουτίνας δεν σας απασχολούν σήμερα. Είναι επίσης κατάλληλη στιγμή για επαγγελματικές υποθέσεις, διαπραγματεύσεις, και επικοινωνία με τον κόσμο γενικότερα. Μεγάλη πιθανότητα για να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι το οποίο θα συνδυάζεται με κάποια επαγγελματική υπόθεση. Πλούσιες ιδέες οι οποίες θα σας αποφέρουν οικονομικό ή διανοητικό όφελος.
Ιχθύες
Συζητήσεις με φίλους και συναδέλφους είναι κρίσιμες σήμερα. Είναι καιρός για να ακούσετε πραγματικά και να μάθετε από τους άλλους. Αν υπάρχει κάποιο θέμα που σας απασχολεί είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμβουλευτείτε κάποιον επαγγελματία ή ακόμα κάποιο καλό φίλο που μπορεί να σας βοηθήσει. Χρειάζεστε τις νέες ιδέες και τις γνώμες των άλλων σήμερα. Η δημόσια έκθεση των απόψεών σας ευνοείται σήμερα και μπορεί να επιτύχετε στις δημόσιες ομιλίες, σε κάποια έκδοση, στην διαφήμιση ή οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας.


news247
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...