Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ντομινίκ Στρος Καν: κτήνος ή ανόητος;

της Αγλαΐας Κρεμέζη 
Κι αν ακόμα ο κ. Dominique Strauss-Kahn ισχυριστεί πως του την είχαν στημένη οι Γάλλοι πολιτικοί του αντίπαλοι, κάτι που δεν ακούγεται και τόσο...
τραβηγμένο –ανάλογη ιστορία με παράνομες καταθέσεις off shore είχαν στήσει στο Σαρκοζί, αν δεν με απατά η μνήμη μου— το σίγουρο είναι πως ο διευθύντής του ΔΝΤ φέρθηκε εξαιρετικά επιπόλαια, για να μην πω τελείως σαν τέλειος ηλίθιος.
Η όλη ιστορία με την καμαριέρα και η άτακτη φυγή του, δεν αποδεικνύουν πως ο κύριος με το βεβαρημένο σεξουαλικά παρελθόν, της επιτέθηκε χωρίς τη θέλησή της, πάντως. Λυπάμαι που κανω εδώ τον δικηγόρο του διαβόλου, αλλά όλα είναι πιθανά, ιδίως παίρνοντας υπόψη μας την υπέρμετρη και σε γενικές γραμμές σωστή ευαισθησία που έχουν οι Αμερικανοί για τα κάθε λογής σεξουαλικά εγκλήματα. Κι αν πράγματι του την είχαν στημένη –συγνώμη που επιμένω, αλλά μου φαίνεται τόσο τερατώδες να δεχτώ πως πράγματι ο κύριος αυτός είναι τέτοιο ανώμαλο κτήνος και όντως επιτέθηκε με τέτοιο τρόπο στην κοπέλα—η ουσία είναι πως τώρα την έχει πολύ-πολύ άσχημα.
Από την άλλη, αν είχε συμβεί το γεγονός σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης, φαντάζεστε ποτέ αστυνομικούς να εισβάλουν στην πρώτη θέση αεροπλάνου για να συλλάβουν τον πανίσχυρο κύριο Strauss-Kahn;
Τα συμπεράσματα τα αφήνω σε σας. Τα γεγονότα τρέχουν, πάντως, και είμαι σίγουρη πως η ιστορία θα έχει πλοκή και γυρίσματα ανάλογα μ' εκείνα της σειρά Law and Order: Special Victims Unit αφού αστυνομικοί αυτής ακριβώς της ομάδας τον συνέλαβαν!


protagon.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...