Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Eκτός ελέγχου η κατάσταση στην Αθήνα

Ένας νεαρός μετανάστης υπέκυψε τα ξημερώματα στα τραύματά του, μετά από επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι από δύο αγνώστους στη συμβολή των οδών Στρατηγού Καλάρη και Κωνσταντινίδη στα Κάτω Πατήσια.
Ο νεαρός...

δέχθηκε από τους δράστες τουλάχιστον τέσσερις μαχαιριές. Δεν έχουν διευκρινιστεί τα κίνητρα των δραστών, ούτε υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει την ενέργειά τους με την δολοφονία από μετανάστες του 44χρονου που θα πήγαινε στο μαιευτήριο την σύζυγό του για να γεννήσει την Τρίτη.
Στην περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας, όπου έγινε το προχθεσινό συμβάν, επικρατεί τεταμένη κατάσταση, αφού το βράδυ για ακόμα μια φορά συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της περιοχής που διαμαρτυρήθηκαν για την έλλειψη αστυνόμευσης στο κέντρο και ορισμένοι επιτέθηκαν σε μετανάστες. Στο σημείο της δολοφονίας παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Για τις 4.00 το απόγευμα της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί νέα συγκέντρωση κατοίκων της περιοχής, ώστε να τελεστεί τρισάγιο στην μνήμη του αδικοχαμένου 44χρονου, που άφησε ορφανά τέσσερα συνολικά παιδιά (το τελευταίο από τα οποία δεν πρόλαβε να γνωρίσει ποτέ.


www.enimerwsi.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...