Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

H Lamborghini των 2 εκατομμυρίων ευρώ!

Η Lamborghini ετοιμάζει ένα μοναδικό supercar που θα κοστίζει 2 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου. Παρόλο που o ισχυρός άνδρας της ιταλικής φίρμας, ο Stephan Winkelmann, το αρνείται κατηγορηματικά πληροφορίες εκ των έσω ισχυρίζονται πως η νέα Lambo βρίσκεται ήδη στο...
στάδιο της εξέλιξης. Σχεδιαστικά θα βασιστεί στην πρωτότυπη Sesto Elemento που είχε κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην έκθεση του Παρισιού και που βλέπετε στις φωτογραφίες.
Η Sesto Elemento (αν υποθέσουμε πως αυτή θα είναι η ονομασία της) θα έχει εκρηκτικές επιδόσεις που θα ανταγωνίζονται αυτές της Bugatti Veyron. Έτσι, θα πρέπει να περιμένει κανείς τα 0-100 km/h να επιτυγχάνονται σε περίπου 2,5 sec και ο V10 των 5,2 lt να προσφέρει «πυραυλοκίνητες» επιδόσεις! Το μυστικό όμως στην Sesto Elemento δεν θα είναι όμως και τόσο η ισχύς του μοτέρ αλλά το πανάλαφρο πλαίσιο που δεν θα ξεπερνά τον ένα τόνο! Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες δεν θα κατασκευαστούν περισσότερα από 20 μοντέλα ακολουθώντας την συλλεκτική τακτική των 35 όλων και όλων Reventon.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...