Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Η adidas παρουσιάζει τις νέες μπάλες για τους αγώνες της UEFΑ

Η adidas παρουσιάζει τις επίσημες μπάλες ποδοσφαίρου για τους αγώνες του UEFA 2010/11. Νέος σχεδιασμός και προηγμένη τεχνολογία-
Η adidas παρουσίασε τις Επίσημες Μπάλες Ποδοσφαίρου που θα χρησιμοποιηθούν την
αγωνιστική περίοδο 2010/11 για τους αγώνες του UEFA Champions League, UEFA Europa League και UEFA Super Cup.
Finale 10 – Η Επίσημη Μπάλα του UEFA Champions League για την αγωνιστική περίοδο 2010/11

Ο σχεδιασμός της “Finale 10”, της Επίσημης Μπάλας Ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο 2010/11 του UEFA Champions League, είναι βασισμένος στα χαρακτηριστικά αστέρια της UEFA που φέρουν όλες οι μπάλες της διοργάνωσης. Η μπάλα “Finale 10”, που αναπτύσσεται διαρκώς τεχνολογικά τα τελευταία 10 χρόνια, έχει εμπνευστεί από τα χρώματα του UEFA Champions League, καθιστώντας την έτσι στοιχείο της διοργάνωσης. Η adidas “Finale 10” αποτελεί την πρώτη μπάλα όπου το χαρακτηριστικό σχήμα των αστεριών του UEFA Champions League είναι ενσωματωμένο στην τεχνολογία της μπάλας.

Οι αποχρώσεις του μπλε κυμαίνονται από ένα βαθύ χρώμα στην εξωτερική πλευρά των αστεριών σε ένα πιο φωτεινό στο κέντρο του σχήματος, συνδυασμένο με το κλασικό μαύρο και λευκό στο εξωτερικό των αστεριών.

Όλοι οι αγώνες της διοργάνωσης, από τον γύρω των play – off μέχρι και τους ημιτελικούς, θα παιχτούν με την adidas “Finale 10”. Η μπάλα για τον τελικό του UEFA Champions League που θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Wembley του Λονδίνου, στις 28 Μαΐου του 2011, θα παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Η Επίσημη Μπάλα της adidas για το UEFA Europa Leaugue για την περίοδο 2010/11

Η adidas αποτελώντας τον Επίσημο Προμηθευτή της μπάλας του UEFA Europa League από το ξεκίνημα της διοργάνωσης, ανέπτυξε τα χαρακτηριστικά της μπάλας έχοντας ως βάση το λογότυπο και τους χρωματικούς συνδυασμούς της διοργάνωσης.

Η Επίσημη Μπάλα για το UEFA Europa League ενσωματώνει τη μοναδική τεχνολογική καινοτομία της adidas “Grip’n’Groove”, η οποία εγγυάται την σταθερή πτήση της μπάλας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Η τεχνολογία “Grip’n’Groove” έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στις Επίσημες μπάλες για τις πρώτες ομάδες στην Ρωσία, Αργεντινή, Ιαπωνία και στις Η.Π.Α., καθώς και στην Γερμανική Λίγκα Torfabrik.

Όλοι οι αγώνες του UEFA Europa League – συμπεριλαμβανομένου του τελικού στο Δουβλίνο στις 18 Μαΐου 2011- θα παίζονται με τη νέα μπάλα. Οι μπάλες της adidas Finale 10 και UEFA Europa League για την σεζόν 2010/11 βρίσκονται στο δίκτυο καταστημάτων της adidas καθώς και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα από τις 1 Ιουλίου.


Η adidas και η UEFA

Η adidas σχεδιάζει και παράγει τις Επίσημες Μπάλες για τους αγώνες του UEFA από το 1970, έχοντας ως κοινό στοιχείο το πάθος για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Για την αγωνιστική περίοδο 2010/11:
-Η adidas θα προσφέρει μια σειρά από υψηλής ποιότητας προϊόντα παγκοσμίως με τα χαρακτηριστικά λογότυπα των UEFA Champions League και UEFA Europa League.
-Η adidas θα εξοπλίσει την οργανωτική Επιτροπή, τους διαιτητές, εθελοντές και ball boys με ειδικό σχεδιασμένο εξοπλισμό που θα φέρει το χαρακτηριστικό σχέδιο των αστεριών της UEFA.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της adidas:
www.adidas.com/football ή www.adidasnewsstream.com.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...