Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Πόλη των Χριστουγέννων η Θεσσαλονίκη – Ο εμπορικός σύλλογος στηρίζει το Christmas Magic City

Αν και ο καιρός και η θερμοκρασία δε βοηθούν, σιγά σιγά μπαίνουμε σε γιορτινό κλίμα αφού σε ένα μήνα και κάτι έρχονται τα Χριστούγεννα.
Και μπορεί η οικονομική κρίση να αναγκάζει όλα τα νοικοκυριά σε σφίξιμο του ζωναριού, ωστόσο η Helexpo, αναλαμβάνοντας ρόλο Άγιου Βασίλη, υποσχέθηκε να μας μεταφέρει σε μια παραμυθούπολη στη...
Θεσσαλονίκη, όπου κέφι, ζωντάνια, δημιουργικότητα και γέλιο θα είναι διάσπαρτα στην ατμόσφαιρα.
Ο λόγος, για το χριστουγεννιάτικο χωριό «Christams Magic City», που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η Helexpo με τη συμβολή της Attract Productions, στο διάστημα από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου.




Το Χριστουγεννιάτικο χωριό θα εκτείνεται σε 16.000 τ.μ., κλειστού και υπαίθριου χώρου, και ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να κάνει στάσεις σε θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, δημιουργικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, καρουσέλ, παγοδρόμια και να απολαύσει φυσικά χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.




Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του χωριού αυτού, θα δοθούν πάνω από 100 θεατρικές παραστάσεις, ενώ ημερησίως θα διοργανώνονται περί τα 10 εργαστήρια-μεταξύ άλλων, θεατρικό, σκίτσου, κατασκευής κάρτας, ζαχαροπλαστικής, χειροτεχνίας, και τεχνολογίας.




Η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, πρόκειται να ενισχυθεί από μια ευρεία σειρά παράλληλων δραστηριοτήτων και άλλων happenings, που θα λαμβάνουν χώρα σε διάφορα σημεία, με στόχο να απογειώνουν το εορταστικό κλίμα και να συντηρούν ζεστό το ενδιαφέρον του κοινού.




Έτσι, μπορεί ξαφνικά να ξεπηδήσει μπροστά μας από ένα σοκάκι της αγοράς ένας καλικάντζαρος, μάγος, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρος, το πνεύμα των Χριστουγέννων ή κάποιο άλλο ξωτικό.




Οι ώρες λειτουργίας στο χριστουγεννιάτικο χωριό θα είναι τις καθημερινές από τις 5 το απόγευμα έως και τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα και τις ημέρες των εορτών από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ.




Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 3 ευρώ/άτομο, 2,50 ευρώ/άτομο για ομάδες από τέσσερα άτομα και άνω, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα εισιτηρίου διαρκείας με κόστος 15 ευρώ. Με αγορές ύψους τουλάχιστον 25 ευρώ σε κατάστημα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο καταναλωτής θα λαμβάνει δωρεάν εισιτήριο εισόδου στο χριστουγεννιάτικο χωριό.








newsbeast.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...