Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Την ''πέθανε'' για 7.000 δολάρια

Μια πολύ έξυπνη κομπίνα προσπάθησε να στήσει στο αφεντικό του, ωστόσο είχε υπολογίσει χωρίς τη... σύζυγό του.
Ο λόγος για τον Scott Wellington ένα 31χρονο άνδρα από το Greenville που συνελήφθη έπειτα από την καταγγελία εξαπάτησης της ...
εταιρείας στην οποία μέχρι πρότινος εργαζόταν.
ο Wellington επινόησε μία ιστορία με πρωταγωνίστρια τη σύζυγό του, με στόχο να αποκομίσει χρήματα από το αφεντικό του.
"Συντετριμμένος", είπε ψέμματα πως η γυναίκα του πάσχει από καρκίνο και χρειάζεται επειγόντως χρήματα. Ο προϊστάμενός του λειτούργησε άμεσα εξασφαλίζοντας του 7.000 δολάρια, ώστε να καλύψει τα ιατρικά έξοδα της θεραπείας της.
Το θράσος του δεν είχε όρια, αφού δε σταμάτησε εκεί και την επόμενη εβδομάδα ενημέρωσε τους συναδέλφους του για τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας του.
Τα σχέδιά του όμως χάλασαν, καθώς η εταιρεία, έστειλε στο σπίτι μία κάρτα για να εκφράσει τα συλλυπητήριά της. Για κακή του τύχη την κάρτα παρέλαβε η ίδια η γυναίκα του που δεν ήξερε τίποτα για τα σχέδια του άνδρα της. Έτσι, θεώρησε σωστό να τηλεφωνήσει και να ενημερώσει πως δε συμβαίνει κάτι τέτοιο και είναι κάθε άλλο παρά ζωντανή.
Η εταιρεία με τη σειρά της ειδοποίησε την αστυνομία και συνέλαβαν τον Welington. Καταδικάστηκε σε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης και ενδέχεται να αποφυλακιστεί την επόμενη Δευτέρα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...