Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011

Ο καιρός σήμερα

Βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές, καθώς επίσης στα δυτικά και νότια κυρίως τμήματα του Αιγαίου προβλέπει για σήμερα, Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Τα φαινόμενα αναμένεται κατά τις θερμές ώρες τις ημέρας να είναι τοπικά έντονα, ενώ αργά το βράδυ θα περιοριστούν στα νότια.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη...
Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 23 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, με σταδιακή εξασθένηση στα δυτικά και βόρεια ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις, ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με βροχές και πιθανόν καταιγίδες κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, κυρίως στα βόρεια αναμένονται στην Αττική με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι μέτριοι κι από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς.
Νεφώσεις με βροχή και πιθανόν καταιγίδα κυρίως μετά το μεσημέρι θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...