Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Πώς να βγάλεις χρήματα στο ίντερνετ

Το ίντερνετ σου δίνει πολλές δυνατότητες να κάνεις ό,τι πραγματικά θέλεις. Μπορείς να ενημερωθείς, να ψυχαγωγηθείς, να παίξεις, γιατί όχι και να μην βγάλεις χρήματα; Από τους πιο απλούς ανρώπους που είχαν φαντασία, έχουν γεννηθεί λαμπερές ιδέες. Σου προτείνουμε πέντε πράγματα που μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις το εισόδημά σου...



1. Πούλα, πούλα…
Μπορείς να βρεις ένα σωρό πράγματα στη ντουλάπα σου, στην αποθήκη σου ακόμα και στο σαλόνι που θέλεις να το ξεφορτωθείς και να το βγάλεις σε δημοπρασία. Καταχώρησε λοιπόν τα πράγματα που πιστεύεις ότι θα πιάσουν και ξεκίνα το παζάρι. Στο Ricardo.gr μπορείς να ξεκινήσεις την δική σου online δημοπρασία έξυπνα και γρήγορα.


2. Γίνε freelancer
Αν σου αρέσει το γράψιμο υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες που αναζητούν εξωτερικούς συνεργάτες για να γράφουν καλύπτοντας μια τεράστια γκάμα θεμάτων. Στην Αμερική υπάρχει η ιστοσελίδα Freelancer.com στην οποία εάν γραφτείς έχεις πρόσβαση σε όλες τις εταιρείες που ζητούν editors. Επίσης, μπορείς να γράφεις άρθρα σε sites και να πληρώνεσαι ανάλογα με τα κλικ που θα συγκεντρώνεις, όπως είναι το xomba.com.


3. Κάνε affiliate
Μπορείς μ' ένα affiliate link στο προφίλ σου στο facebοok, στο twitter, στην ιστοσελίδα ή και στο blog σου, να κερδίζεις χρήματα. Είτε με την μορφή κειμένου, είτε με την μορφή γραφιστικού μπορείς να το τοποθετείς στον διαδικτυακό σου χώρο και να παίρνεις προμήθεια, ανάλογα με το ποσοστό που δίνει η κάθε εταιρεία. Δύο από τα πιο γνωστά affiliate sites είναι το www.linkwise.gr και το www.clickbanner.gr.


4. Φωτογράφε, μια φωτογραφία…
Σου αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες, κυκλοφορείς παντού με την μηχανή σου ανά χείρας; Γιατί δεν σκέφτεσαι να τις πουλάς κιόλας; Υπάρχουν πολλές τράπεζες φωτογραφιών όπως το BigStockPhoto, ShutterStock, Fotolia που σε πληρώνουν κάθε φορά που κάποιος κατεβάζει τη φωτογραφία σου. Γίνε stock photographer (όπως ονομάζονται) και ξεκίνα να απολαμβάνεις το χόμπι σου βάζοντας χρήματα στη τσέπη σου…


5. Κάνε το δικό σου e-shop
Το ebay.com δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να πουλάς τα προϊόντα σας μέσα από αυτό, αλλά και να δημιουργήσεις το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορείς να επιλέξεις να φτιάξεις το δικό σου κατάστημα με ένα κόστος που ξεκινάει από 15,95$ τον μήνα. Με την δημιουργία ενός καταστήματος στο ebay για παράδειγμα μπορείς να συγκρίνεις τιμές, προϊόντα και στρατηγικές που έχουν υιοθετήσει οι ηλεκτρονικοί σου αντίπαλοι. Έτσι, μπορείς να γίνεσαι διαρκώς καλύτερος.


www.menslounge.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...