Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ζέστη και σήμερα

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά του νομού 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται επίσης αίθριος με τους ανέμους να είναι μεταβλητοί 2 με 4 και μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι επίσης σε γενικές γραμμές αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 2 με 4 και από το απόγευμα τοπικά στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται επίσης αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου.

Για Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, καιρός γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Θεσσαλίας, βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και κατά τόπους 7, βόρειοι ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην νότια Κρήτη θα φτάσει τους 34.

Τέλος στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή

Αναμένεται μικρή πτώση στη θερμοκρασία με τους ανέμους να κινούνται από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 με βαθμιαία εξασθένηση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...