Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Τον Οκτώβριο ξυπνούν τα ζόμπι!

Μπορεί τα τελευταία χρόνια τα βαμπίρ να είναι της μόδας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουμε ξεχάσει την αγάπη μας προς τα… ζόμπι. Τουλάχιστον όσοι μεγάλωσαν με τις ταινίες του Τζορτζ Ρομέρο θα συμμερίζονται αυτή την άποψη. Στα τέλη Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 31 του μήνα (ανήμερα της γιορτής του Halloween στην Αμερική δηλαδή) κάνει πρεμιέρα μία από τις αναμενόμενες τηλεοπτικές σειρές της σεζόν. Το The Walking Dead βασισμένο στο κόμικ του Ρόμπερτ Κιρκμαν, έρχεται στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ΑMC για να στοιχειώσει τα βράδια μας.

Η υπόθεση απλή. Ο κόσμος έχει χτυπηθεί από μία επιδημία που έχει μετατρέψει το μεγαλύτερο ποσοστό του πλανήτη σε ζόμπι. Η σειρά παρακολουθεί την πορεία ενός αστυνομικού που έχασε όλο το ….πάρτι της επιδημίας γιατί βρισκόταν σε κώμα. Όταν ξυπνάει συνειδητοποιεί ότι οι άνθρωποι γύρω του δεν είναι και τόσο φιλικοί όσο τους θυμόταν, αντίθετα προτιμούν να τρέφονται με ανθρώπινη σάρκα. Στη συνέχεια μαζί με άλλους επιζώντες προσπαθεί να βρει την οικογένεια του.

Μπορεί η υπόθεση να μην και η ποιο πρωτότυπη που υπάρχει αλλά οι πρώτες εικόνες που μας ήρθαν από το trailer, θυμίζουν κάτι από Stephen King και The Stand και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Frank Darabond (Τελευταία έξοδος Ρίτα Χέιγουορθ, Το πράσινο μίλι).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...