Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Οι μεταγραφές τελείωσαν!

Ακόμα κι αν φύγει ο Έντσο Μαρέσκα ή ο Οσκαρ Γκονζάλες, ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου παίκτη την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Αυτό τονίζουν στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ενώ παράλληλα και οι δύο παίκτες φέρονται να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Οι Πειραιώτες προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή στην υπόθεση του Μαρέσκα, ενώ αν βρισκόταν μια ομάδα για τον Όσκαρ θα τούς ευχαριστούσε ιδιαίτερα αυτό το γεγονός. Λίγες ημέρες πριν από το κλείσιμο των μεταγραφών, τα δύο θέματα μοιάζουν δύσκολα.

Στον Ολυμπιακό ελπίζουν να βρεθεί την τελευταία στιγμή λύση για το συμβόλαιο του Ιταλού και στη χειρότερη να μείνει ο Ισπανός μέχρι τον Ιανουάριο. Την ίδια ώρα, η διοίκηση επιμένει ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές, τονίζοντας πως «ακόμα κι αν φύγουν και ο Μαρέσκα και ο Οσκαρ δεν πρόκειται να αλλάξουμε το ρόστερ». Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα υπολογίζει σε 23 παίκτες (χωρίς τους Όσκαρ και Μαρέσκα).

Όσον αφορά τον Ιταλό, μέχρι στιγμής ο μάνατζέρ του δεν έχει βρει κάποια ομάδα και προσπαθεί να πιέσει τους Πειραιώτες να ικανοποιήσουν οικονομικά τον πελάτη του για να λύσει το συμβόλαιό του. Η διαφορά δεν είναι μεγαλύτερη από τις 300.000 ευρώ (900.000 προσφέρει στον Ιταλό ο Ολυμπιακός) και οι διοικούντες παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι θα βρεθεί λύση, με τον παίκτη να αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.

Χτυπάει ενδεκάδα ο Μοϊσές

Δεν αποκλείεται ο Μοϊσές Ουρτάδο να αγωνιστεί ως βασικός στον αυριανό (20:45, με την 15λεπτη καθυστέρηση) αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Χθες έφτασε η μπλε κάρτα του 29χρονου μέσου και στην προπόνηση έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που του δίνει πολλές πιθανότητες για τον αρχικό σχήμα. Μάλιστα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον είχε βάλει στο χθεσινό δίτερμα μαζί με τον Ντουντού στο κέντρο.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νικοπολίδης και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μοντέστο και Χολέμπας. Στο κέντρο θα παίξουν ο Μοϊσές με τον Ντουντού, έχοντας στα πλάγια τον Ρόμενταλ και τον Ριέρα. Αν δεν παίξει ο Μοϊσές, τότε θα αγωνιστεί ο Ιμπαγάσα και μπροστά του ο Φουστέρ. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μήτρογλου.

Ο Βασιλόγιαννης και ο Βαλεριάνος αναμένεται να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού στον Εθνικό, ύστερα από τον δανεισμό του Σοϊλέδη, του Νικλητσιώτη και του Κατσικογιάννη στον ΟΦΗ.

Σήμερα θα υπογράψει ο Τάσος Παπάζογλου στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός αμυντικός θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα γίνει επίσημα παίκτης των Πειραιωτών. Υπενθυμίζεται ότι ο Παπάζογλου θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και τη νέα σεζόν θα παραμείνει παίκτης του Πανσερραϊκού με τη μορφή δανεισμού.
www.sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...