Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Στόχος η νίκη...


Στο γκραν πρι του Βελγίου ο Λιουίς Χάμιλτον επιθυμεί να κάνει την αντεπίθεσή του και να βρεθεί ξανά στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, ύστερα από τον απογοητευτικό αγώνα στο Ουγγαρόρινγκ.
Ο Βρετανός πιλότος της McLaren δεν έχει ανέβει ποτέ στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο... Σπα, ενώ τώρα αυτό δείχνει να είναι αναγκαίο, αν η βρετανική ομάδα επιθυμεί να μείνει μέσα στο κυνήγι του τίτλου.


«
Είμαστε αισιόδοξοι ότι στους επόμενους δύο αγώνες θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Η διακοπή μας πρόσφερε πολύτιμο χρόνο να σκεφτούμε τρόπους βελτίωσης του μονοθεσίου μας για το υπόλοιπο της σεζόν. Δεν περιμένουμε μόνο καλύτερα αποτελέσματα, αλλά και πιο ανταγωνιστικό ρυθμό», ήταν τα λόγια του Χάμιλτον.

«
Πηγαίνουμε στο Σπα έχοντας αφήσει πίσω μας έναν απογοητευτικό αγώνα, έχουμε ερευνήσει τις αιτίες και είμαστε σίγουροι ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει. Η πίστα του Βελγίου είναι υπέροχη και θα ήθελα πολύ να κερδίσω», συμπλήρωσε ο Βρετανός πιλότος, ο οποίος, ύστερα από το γκραν πρι της Ουγγαρίας βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Μαρκ Γουέμπερ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...