Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Πάρις Χίλτον Κατηγορείται για κακούργημα! Μπορεί να περάσει χρόνια στη φυλακή!

Η Πάρις Χίλτον στις 27 Οκτωβρίου θα προσαχθεί με την κατηγορία της κατοχής 0.8 γραμμαρίων κοκαΐνης.

Η διάσημη κληρονόμος συνελήφθη στο Λας Βέγκας την προηγούμενη Παρασκευή, όταν μετά από έλεγχο της αστυνομίας βρέθηκε μέσα στην τσάντα της μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Η Πάρις οδηγούσε μία Cadillac Escalade και μαζί της βρισκόταν το αγόρι της Cy Waits. Οι αστυνομικοί στην κατάθεση που έδωσαν δηλώνουν πως από το όχημα έβγαινε έντονη οσμή μαριχουάνας, ενώ ο οδηγός – ο Cy Waits- δεν κατάφερε να περάσει τα τεστ νηφαλιότητας.

Η 29χρονη στάρλετ επειδή αισθανόταν ντροπή από τον κόσμο που την αναγνώριζε ζήτησε από τον αστυνομικό να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα ενός κοντινού ξενοδοχείου. Η Πάρις ζήτησε να ενυδατώσει τα χείλη της σε μία από τους δύο αστυνομικούς που την συνόδευσε και καθώς άνοιξε το τσαντάκι της, έπεσε η λευκή σκόνη στο χέρι της μέσα από ένα σακουλάκι. Η Πάρις συνελήφθη αμέσως ενώ η ίδια άρχισε τότε να λέει ότι την τσάντα ανήκε σε μία φίλη της!

Επίσης η τσάντα περιείχε -εκτός από κοκαΐνη- ένα σπασμένο χάπι albuterol, 1.300 δολάρια, καλλυντικά, πιστωτικές κάρτες και ειδικά χαρτάκια για χρήση μαριχουάνας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...