Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ακολουθεί ο Μοϊσές!

Όλα δείχνουν ότι ο Μοϊσές Ουρτάδο θα αποτελέσει το τελευταίο απόκτημα του Ολυμπιακού την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Παρά την αρνητική απάντηση του 29χρονου μέσου στη νέα πρόταση που του έγινε, οι Πειραιώτες - και συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης - εμφανίζονται διατεθειμένοι να τον... εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας.
Είναι πολύ πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση του Ισπανού, στον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να καταθέσουν νέα προσφορά. Ο Μοϊσές είπε «όχι» σε 750.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια, όμως εκείνος ζητάει 850.000 ευρώ για το ίδιο χρονικό διάστημα. Όπως γίνεται αντιληπτό, η χρυσή τομή θα βρεθεί κάπου στη μέση και ο παίκτης θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Εσπανιόλ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το σημερινό φιλικό με την Ταραγόνα, αλλά όταν ρωτήθηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ισπανό χαφ, απάντησε: «Δεν έχω καμία ενημέρωση. Για τη συγκεκριμένη θέση, όμως, υπολογίζω τους Χάβι Λόπεζ και Ραούλ Μπαένα». Από την πλευρά του, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν θέλησε να κάνει νέες δηλώσεις, παρότι η προπόνηση της καταλανικής ομάδας ήταν ανοιχτή για τους δημοσιογράφους και τους φιλάθλους.

Αν τελικά η μεταγραφή του Μοϊσές δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα, στον Ολυμπιακό έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις. Στη λίστα των Πειραιωτών βρίσκονται τα ονόματα του Γουίλιαμ Βενκέρ (22 ετών, παίζει στη Ναντ μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός), του Αλβάρο Ρούμπιο (31 ετών, ανήκει στη Βαγιαδολίδ και δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωσή του), του Αρέβαλο Ρίος (28 ετών, αγωνίζεται στην Πενιαρόλ και δεν θα κοστίσει η μεταγραφή του) και του Οράσιο Καρντόσο (31 ετών, ελεύθερος και δείχνει να είναι η πιο προσιτή λύση).

Τελευταίο τεστ ενόψει Ηρακλή

Την ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι πολύ πιθανό να τεστάρει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στο σημερινό φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Θεσσαλία (19:00). Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, δεν αποκλείεται ο Ισπανός τεχνικός να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που σκέφτεται να βάλει κόντρα στον «Γηραιό».

Την ενδεκάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να αποτελέσουν οι εξής: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Ντούντου, Ρόμενταλ, Οσκαρ, Ιμπαγάσα, Ριέρα και Μήτρογλου. Την συμπληρώνουν οι Μέγερι, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Ραούλ Μπράβο, Κατσικογιάννης, Φετφατζίδης, Ζαϊρί και Φουστέ.

Ο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει για σημερινό φιλικό και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Μέλμπεργκ (τιμωρημένος από την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ), τον Μπράβο (στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ δέχθηκε έβδομη κίτρινη κάρτα) και τον Γιάννη Παπαδόπουλο (τραυματίας και θα μείνει εκτός δράσης περίπου δεκαπέντε μέρες).

Μικρά - Μικρά

* Χθες το βράδυ έφτασε στην Ελλάδα και ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Όσον αφορά την άφιξη του Μάρκο Πάντελιτς, θα φτάσει στις 13:20 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο Σέρβος αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να ολοκληρωθούν τα τυπικά της συμφωνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος φορ θα αμείβεται με 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα δύο χρόνια.

* Τη Δευτέρα αναμένεται να κλείσει και τυπικά η υπόθεση του Τάσου Παπάζογλου. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, πέρασε χθες από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον δανεισμό του Σουμπίνιο και υπήρξε προφορική συμφωνία για την υπόθεση του Έλληνα αμυντικού. Υπενθυμίζεται ότι 22χρονος στόπερ θα παραμείνει στις Σέρρες για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού.

* Τη Δευτέρα ή την Τρίτη είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν τα τρία νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού. Ο Φουστέ, ο Νέμεθ και ο Πάντελιτς θα παρουσιαστούν όλοι μαζί και θα κάνουν τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες των Πειραιωτών. 
www.sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...