Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο


Μετά από μια απίστευτη εβδομάδα, η οποία τα περιελάμβανε-σχεδόν-όλα, η ΑΕΚ βρήκε έδρα (Γ. Καραϊσκάκης) και αντιμετωπίζει απόψε (21:00-NovaSports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94.6) τη Νταντί Γιουνάιτεντ με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Μόνο Σκωτσέζοι θα βρεθούν απόψε στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου. Τελειώνει εντός των επόμενων εικοσιτετραώρων του στόπερ.

Το 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει σαφές προβάδισμα στον «Δικέφαλο», αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ έχει ήδη «τσεκάρει» το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Και ειδικότερα μετά τα όσα συνέβησαν με την αλλαγή έδρας, στην «Ένωση» μόνο σίγουροι δεν μπορούν να νιώθουν για την πρόκριση. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να παραγνωρίσει το γεγονός πως η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι σαφώς ανώτερη ποιοτικά από τη Νταντί Γιουνάιτεντ. Αν λοιπόν η ΑΕΚ παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, τότε θα πάρει τη νίκη και την πρόκριση.

Ο Μπάγεβιτς θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τους Σάχα, Γεωργέα, Γιάχιτς, Μανωλά, Λαγό, Μάκο, Καφέ, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλο, Σκόκο και Τζεμπούρ. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τσέχος Λίμπορ Κόβαρικ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...