Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Τα ζωδιάκια μας και σήμερα

ΚΡΙΟΣ
Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα για θέματα που αφορούν  την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Αλλάξτε συμπεριφορά και μην καταφεύγετε στις γκρίνιες  προ  τα άτομα της οικογένειάς σας. Διοχετεύστε την ένταση σε κάτι δημιουργικό.
ΤΑΥΡΟΣ
Υιοθετήστε μια καινούργια τακτική η οποία θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Αυτό θα εισπράξουν όσοι είναι δίπλα σας. Μοιραστείτε κάποιες δραστηριότητες με τους γύρω σας, οι οποίες μπορεί να έχουν και καλλιτεχνικό χαρακτήρα. Ιδανική μέρα για να πραγματοποιήσετε κάποιες αγορές, οι οποίες θα είναι αναγκαίες και απαραίτητες.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην κοντράρεστε με το σύντροφό σας ή με τα άτομα της οικογένειάς σας και μη γίνεστε υπερβολικοί απέναντι τους. σκεφτείτε πολύ καλά  την κάθε σας κίνηση, προτού προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές, για τις οποίες ίσως αργότερα μετανιώσετε. Εάν δεν υπάρχει σημαντικός λόγος, μην χαλάτε το εισόδημά σας απερίσκεπτα, γιατί οι απώλειες θα είναι μεγάλες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μη δώσετε υποσχέσεις που ενώ θα θέλετε να τηρήσετε, δεν θα μπορέσετε και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Επανεκτιμήστε τις καταστάσεις γύρω σας για να είστε πιο αντικειμενικοί στις αποφάσεις σας. Αποδεχτείτε τις καταστάσεις έτσι όπως έχουν, αφού προς το παρόν δέ γίνεται διαφορετικά και μην προσπαθείτε να αλλάξετε καταστάσεις πρίν την ώρα τους.
ΛΕΩΝ
Παρεξηγήσεις και διαφωνίες μπορούν να επιλυθούν τη σημερινή μέρα και να αποκαταστήσετε σχέσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας. Σήμερα η μέρα βοηθάει ώστε να επιλυθούν κάποια προβλήματά σας. Μην είστε ή του ύψους ή του βάθους. Υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Αντιδράστε με σβελτάδα και καθαρό μυαλό σε κάτι νέο το οποίο αφορά τον εργασιακό σας τομέα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι σωστές και προσεχτικές κινήσεις αλλα και η ακρίβεια θα σας εξασφαλίσουν μία επιτυχία. Πολύ ευνοϊκή η σημερινή μέρα. Έχετε όλα τα δεδομένα κατά νού, για να μπορέσετε να λειτουργήσετε  καλύτερα και να είστε έτοιμοι  να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία. Καλύτερα να αντιδράτε με χιούμορ στην προκλητική συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων. Είναι ένας τρόπος να «μαζευτούν».
ΖΥΓΟΣ
Αν πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξετε κάτι, αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες και υιοθετήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Η δημιουργική διάθεση της ημέρας σας οδηγεί σε καταπληκτικές εμπνεύσεις. Αξιοποιήστε τες. Μια νέα πορεία στη ζωή σας ξεκινά από σήμερα. Αποκωδικοποιήστε τα σημάδια που θα βρεθούν στο δρόμο σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια όνειρα σήμερα ίσως πάρουν μορφή, αλλα να μην είναι αυτή που πραγματικά θα θέλατε. Οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιαστούν τη σημερινή μέρα, θα σας δοθεί η δυνατότητα να τα επιλύσετε με ευκολία και να κάνετε πραγματικότητα ή έστω να βάλετε τις βάσεις για να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδια σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε περίπτωση  που ζητήσετε αύξηση, επιχειρηματολογώντας, μπορεί να έχετε κάποιο καλό αποτέλεσμα. Προσέξτε μη σας εξαπατήσουν σε κάποια συναλλαγή  σας καθώς είστε φορτισμένοι συναισθηματικά. Ανοίξτε  τους πνευματικούς σας ορίζοντες για να διώξετε την αβεβαιότητα ή την ανασφάλεια που πιθανόν να σας αποσυντονίζει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην δείξετε υπερβολικό ζήλο σε ένα επαγγελματικό-οικονομικό θέμα γιατί θα σχολιαστείτε αρνητικά. Ενδεχομένως κάποιες σκέψεις καινοτόμες ή συζητήσεις να σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Κρατάτε μικρό καλάθι σ’ αυτά που θα ακούσετε σήμερα όμως δώστε περισσότερο προσοχή στη δουλειά σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσδιορίζοντας τη θέση σας σε ένα οικονομικό σχέδιο θα ξεχωρίσετε για τις σοβαρές και αναλυτικές σκέψεις σας. Αν δεν αφήσετε να σας κυριεύσουν αρνητικές σκέψεις, η μερα είναι καλή για να φέρετε σε πέρας λεπτομερείς δουλειές. Η καλή σας διάθεση φαίνεται όχι μόνο στους φίλους σας αλλά και στις συναλλαγές με τους άλλους. Μην ανακατέψετε οικονομικά και φίλους.
ΙΧΘΕΙΣ
Είναι αρκετά καλή μέρα για να προωθήσετε ή κλείσετε συμφωνία για μια συλλογική συνεργασία. Μέσα στην απομόνωση βρίσκετε την ηρεμία και τη γαλήνη που επιθυμείτε. Ξεκουραστείτε. Αρκετά ευαίσθητους σας βρίσκει το εξάμηνο της εβδομάδας, όμως το κέφι θα σας φτιάξει γιατί ενδέχεται να αποτελειώσετε σοβαρή εργασία που είχατε αναλάβει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...