Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού υπέγραψε η Ογκνιένοβιτς


Και επίσημα πλέον παίκτρια του Ολυμπιακού είναι η Μάγια Ογκνιένοβιτς, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας. Η υπόθεση της Σέρβας πασαδόρου, και συντρόφου του Μίλος Τεόντοσιτς, είχε γίνει γνωστή τις τελευταίες εβδομάδες, και παρότι οι «ερυθρόλευκοι» κρατούσαν επιφυλακτική στάση, όλα έδειχναν ότι η 26χρονη παίκτρια θα έπιανε Λιμάνι... για χάρη της αγάπης!

Το μπάτζετ της διεθνούς πασαδόρου ξεπερνούσε κατά πολύ το ποσό που μπορούσαν να διαθέσουν οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο η προοπτική να αγωνίζεται, όχι μόνο στην ίδια χώρα με τον αγαπημένο της, Μίλος, αλλά και στον ίδιο σύλλογο, έκαναν την Ογκνιένοβιτς να βάλει στην άκρη το χρηματικό και να δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

Έτσι μια από τις καλύτερες παίκτριες παγκοσμίως και προσφάτως πρωταθλήτρια Ευρώπης με τις «Πλάβι», προστίθεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού, λύνοντας τα χέρια του Γιάννη Νικολάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση, για ένα χρόνο, της βολεϊμπολίστριας Maja Ognjenovic.

H Maja Ognjenovic γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου 1984 στην πόλη Ζρένγιανιν της Σερβίας και είναι η βασική πασαδόρος της Εθνικής ομάδας της χώρας της. Ξεκίνησε την καριέρα της στην ΟΚ Postar(2002-2003) και την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στον Ερυθρό Αστέρα όπου αγωνίστηκε έως το 2005 κατακτώντας το 2004 το πρωτάθλημα Σερβίας.

Την περίοδο 2005 - 2006 έπαιξε στην Postar 064 Belgrad από όπου πήρε μεταγραφή για τη ρουμανική Metal Galati στην οποία παρέμεινε για δύο χρόνια κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Ρουμανίας.

Τη σεζόν 2008-2009 αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Monte Schiavo Jesi και κατέκτησε το CEV Challenge Cup. Την προηγούμενη χρονιά (2009-2010) η Maja Ognjenovic έπαιξε στο πρωτάθλημα Τουρκίας και συγκεκριμένα στην Eczacibazi Zentiva.

Η Maja Ognjenovic με την εθνική ομάδα της Σερβίας το 2007 κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο οποίο αναδείχθηκε ως η καλύτερη πασαδόρος ενώ έχει πάρει το χρυσό μετάλλιο στο European Volleyball League το 2009 και το 2010».


in.gr , με πληροφορίες από www.sport.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...