Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Πρόκεται για την παχύτερη γυναίκα στην Ταΐλάνδη

Θέλησε να πάει μια βόλτα να ξεσκάσει… επειδή όμως ζυγίζει ούτε λίγο πολύ 274 κιλά χρειάστηκε ένα περονοφόρο όχημα για να τη μεταφέρουν.
Πρόκειται για την 40χρονη Umnuayporn Tongprapai την βαρύτερη γυναίκα στην Ταϊλάνδη. Η 40χρονη έπρεπε να κάνει μια λεπτή χειρουργική επέμβαση, να αφαιρέσει ένα όγκο από το πόδι της, έτσι κινητοποιηθήκαν οι Αρχές της Μπανγκόκ, για να την βοηθήσουν να βγει από το σπίτι της, για πρώτη φορά, μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, προκειμένου να λάβει ιατρική περίθαλψη στο νοσοκομείο.
"Ζω σε αυτό το μικρό διαμέρισμα χωρίς να κουνηθώ εδώ και τρία χρόνια" δήλωσε η Umnuayporn, της οποίας το βάρος είναι περίπου το ισοδύναμο ενός πιάνου με ουρά.
Η 40χρονη λέει ότι μετά βίας μπορεί να κάνει μερικά βήματα για να φτάσει μέχρι την τουαλέτα και το μπάνιο, αλλά, ακόμα και έτσι, χρειάζεται την υποβοήθηση των γιων της σε κάθε της βήμα.
Όταν βγήκε από το σπίτι με τη βοήθεια των αρχών ο κόσμος την χειροκροτούσε ενώ αυτή έκανε το σήμα της νίκης. Επιβιβάστηκε με τη βοήθεια του γιου της στο ασθενοφόρο και έφυγε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...