Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Nokia: Διαρροή του Ν9 με MeeGo;

Μία διόλου... ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον φινλανδικό κολοσσό πριν από λίγες ώρες, καθώς η ιστοσελίδα dospy.com διέρρευσε φωτογραφίες ενός πρωτότυπου μοντέλου με συρόμενο QWERTY πληκτρολόγιο. Η φημολογία κάνει λόγο για το μοντέλο N9, διάδοχο του ακυκλοφόρητου ακόμη Ν8, εφοδιασμένο κατά πάσα πιθανότητα με το λειτουργικό MeeGo. Αν και αρχικά, υπήρχαν αμφιβολίες σχετικά με το λειτουργικό που είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία της... συσκευής (MeeGo ή Symbian^4), όλες οι γνώμες πλέον κλίνουν προς το MeeGo, καθώς κάποια στοιχεία του μενού συνηγορούν προς αυτήν την άποψη. Ο... «υπεύθυνος» για την εμφάνιση αυτού του πρωτοτύπου επισημαίνει πως η συσκευή βρίσκεται ακόμη στο στάδιο του early prototype, μιας και η εξωτερική του εμφάνιση δε μοιάζει να έχει οριστικοποιηθεί πλήρως. Ωστόσο, η ίδια πηγή αναφέρει πως η ημερομηνία της επικείμενης ανακοίνωσης της συσκευής τοποθετείται εντός του Δεκεμβρίου.

Φυσικά, από τις φωτογραφίες του εσωτερικού του τηλεφώνου μπορεί να διακριθεί πως πρόκειται ξεκάθαρα για ακόμη ένα μοντέλο της Nokia, κατασκευασμένο στην Φινλανδία. Επιπλέον, φαίνεται πως και στις δύο όψεις της συσκευής χρησιμοποιήθηκε κάποιο είδος μεταλλικής κατασκευής, κατά πάσα πιθανότητα αλουμίνιο, και πως το πλαστικό ως υλικό χρησιμοποιήθηκε σε πραγματικά πολύ λίγα σημεία του εξωτερικού περιβλήματος, καθώς και στα πλήκτρα.


Επιπλέον, σύμφωνα με τον ιστότοπο του engadget.com, ο σειριακός αριθμός της συσκευής υποδηλώνει τον κωδικό προιόντος RM-680, ταξινομώντας το στην κατηγορία των πρωτότυπων συσκευών, χωρίς εγγύηση φυσικά. 
www.myphone.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...