Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Χτυποκάρδια στο Μπέβερλυ Χιλς

Καλέ τούτο δεν είναι Κυβέρνηση, πιο πολύ σε Χτυποκάρδια στο Μπέβερλυ Χιλς μου φέρνει!!! Όλοι πάνε με όλους....η αλλαξοθεσιά πάει σύννεφο….άσε τα σπέσιαλ γκεστ με παλιούς αγαπημένους -αλλά ουχί λησμονημένους- που πάντα μας εκπλήσσουν.
Να ‘στε καλά, βρε παιδιά, θυμηθήκαμε τα παλιά! Χαλάλι το ξενύχτι, γελάσαμε και σήμερα!

Ας μη μιλήσω για την ένεση αισιοδοξίας στους δύσκολους καιρούς, τις σοφές και πρωτότυπες επιλογές, την επιβράβευση όλων των επιτυχόντων, την τιμωρία της αποτυχημένης και συνολικά το καλό παράδειγμα που προσφέρετε στη νέα γενιά! Και πάντα σε ρυθμούς Fit and Sport, όχι τίποτα νωθριλίκια..
Οι κακεντρεχείς θα πουν πως όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν…
Άστους να λένε, άστους να πουν, αυτοί δεν ξέρουν ν’αγαπούν….Τους απαντώ με τα σοφά λόγια του γνωστού «λαπά»: Πήραμε τη ζωή μας λάθος κι αλλάξαμε  ζωή - για να μην το παρατραβήξω και προσθέσω Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία..
Κι ύστερα σου λένε πως από τη Διαφήμιση έως την Τέχνη πάσχουμε από καλά κείμενα και ικανούς σεναριογράφους…Θέλω να γνωρίσω τον εμπνευστή των ονομασιών των υπουργείων, πάει και τελείωσε!
Επίσης τέτοιες μέρες πάντα ήθελα να είμαι επιγραφοποιός ή τυπογράφος με υψηλά κονέ.. Προς το παρόν είμαι 1,60, αγύμναστη και έξαλλη. Τα έχω χαμένα.
…Η αλήθεια είναι πως στις αρχές του φετινού καλοκαιριού είχα τόσο -μα τόσο- κέφι με όσα συμβαίνουν γύρω μου, που το έριξα λίγο έξω κι έβαλα μερικά κιλά πάνω στα παραπανίσια που ήδη είχα από το χειμώνα, όταν έκανα το εμβόλιο της Μαριλίζας, αρρώστησα και αναγκάστηκα να πάρω πολλές βιταμίνες που με πάχυναν ακόμα περισσότερο απ΄όσο ήμουνα.
Πάνω που άρχισα μια δίαιτα με καρπούζι και κουκουναρόψιχα, κόλλησα τον Ιό των κουνουπιών και με πλάκωσαν στις δυναμωτικές ενέσεις.. Δοκίμασα το θαυματουργό κινέζικο πράσινο τσάι, αλλά πήγαν να με χάσουν απ΄την υπόταση. Δεν ξέρω τι να κάνω μέχρι να τακτοποιηθεί ο Ανδρέας στα νέα του καθήκοντα και να είναι σε θέση να με συμβουλέψει.
Σκέφτομαι ν’αρχίσω το ψάρεμα που ηρεμεί, μπας και βρω τον εαυτό μου κι αναζητώ το μέηλ της Μαρίας που ασχολείται με την αλιεία (της Ελβετίας μάλλον), να μου συστήσει πλούσια νερά και να με τονώσει ως αγωνίστρια της ζωής που είναι.
Γιατί -για μια ακόμα φορά- κακά τα ψέματα, Σεμίνα μου….ας μην συζητήσουμε για τα συζυγικά προβλήματα που έχουν προκύψει…Αρχικά σκέφτηκα να τα έλεγα κάποια στιγμή με τη Μιλένα, όμως τελικά η Άννα και η Φώφη είναι η λύση, γιατί εδώ μιλάμε για δια βίου Ταλαιπωρία, όχι για τίποτα ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε!
Θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες, αλλά πρέπει να πάω τώρα να κάνω καφεδάκι στον κουρευτή του γκαζόν μας (τον καλοπιάνουμε, βλέπεις.. Ποιος ξέρει; Ίσως μια μέρα το καμαρώσουμε και πρωθυπουργό το παλικάρι!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...