Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ναόμι και οι φίλες της κάνουν τα πλήθη να λιώνουν δημόσια

Το κέφι , το χαμόγελο και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της φαίνεται πως βρήκε ξανά η Ναόμι Κάμπελ, έπειτα από την πολύκροτη υπόθεση με τα «ματωμένε διαμάντια».
Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας κατάφερε με την παρουσία και το ταλέντο της στο χορό να σταματήσει την κυκλοφορία στη Νέα Υόρκη.
Πιο συγκεκριμένα...
το super model εμφανίστηκε στην λεωφόρο Madison της Νέας Υόρκης έξω από την μπουτίκ των Dolce and Gabbana και μαζί με άλλα μοντέλα χόρεψε για τον γνωστό οίκο μόδας , που διάλεξε αυτό τον τρόπο για να γιορτάσει την επέτειο των 25 χρόνων καριέρας της Ναόμι.
Το σχεδιαστικό δίδυμο από την Ιταλία, οι Dolce & Gabbana, γιορτάζει την επέτειο των 25 χρόνων καριέρας της Naomi Campbell με μία συλλογή t-shirt περιορισμένης κυκλοφορίας και ένα launch event.
Η συλλογή περιλαμβάνει 14 διαφορετικά σχέδια, τα οποία περιλαμβάνουν εικόνες του μοντέλου από υλικό των πιο διάσημων φωτογράφων του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των: Patrick Demarchelier, Steven Klein, David LaChapelle, Mario Testion, Ellen vin Unwerth, Bruce Weber, Steven Meisel, Herb Ritts και Peter Lindbergh.
Η συλλογή των t-shirts θα πωλείται αποκλειστικά στις Dolce & Gabbana μπουτίκ της Νέας Υόρκης, στις 10 Σεπτεμβρίου, με αυτές του Λονδίνου, του Μιλάνου, του Παρισιού, της Μόσχας, του Πεκίνου, του Χονγκ Κονγκ και της Σαγκάης, να ακολουθούν.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις των t-shirts θα διατεθούν στο Fashion for Relief, οργάνωση την οποία ίδρυσε η Campbell με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα από το χώρο της μόδας και να τα διαθέσει όπου χρειάζονται.
Οι σχεδιαστές περιγράφουν την Campbell ως «μια εικόνα, παρά ένα μοντέλο», σημειώνοντας «ο εκκεντρικός τρόπος περπατήματος στην πασαρέλα αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην ιστορία της μόδας κι έγινε πρότυπο για πολλά κορίτσια.
Να δούμε τί άλλο θα μας κάνει η μαύρη γαζέλα…!


www.i-live.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...