Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ημερήσιες Προβλέψεις

e-karma.gr

ΚΡΙΟΣ

Η κακή ψυχολογική σας κατάσταση σήμερα θα είναι αυτή που θα προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις σας. Μην προσπαθήσετε
σε καμία περίπτωση να ασκήσετε έλεγχο , δημιουργώντας εξαρτήσεις. Δοκιμασίες σε σχέση με τα οικονομικά του συντρόφου σας, προκαλούν εξάρσεις θυμού, ενώ κάποια προβλήματα με τους γονείς επιφορτίζουν το κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δάνεια και κληρονομικές υποθέσεις αποτελούν τα κύρια θέματα της ημέρας. Στον τομέα της εργασίας σας οργανώστε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια ώστε όλα να είναι υπό έλεγχο. Η ανάγκη σας για πνευματική ελευθερία σας ωθεί να καταπιαστείτε με θέματα που διευρύνουν το πνεύμα σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιο σας, στον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς η φήμη σας ανεβαίνει κατακόρυφα. Με μεγαλύτερη ευκολία αντιμετωπίζετε πιθανά προβλήματα στην οικογένεια ή στην καριέρα. Αυξημένα πιθανά έσοδα θα σας δώσουν ανάσα αυξημένου καταναλωτισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα ενδέχεται να φέρει προβλήματα στην εργασία, κρατώντας σας μακριά από την οικογένεια σας ή το αντίστροφο. Εκλογικεύστε τα συναισθήματα σας , ώστε να εξισορροπήσετε τις εκ διαμέτρου αντίθετες ανάγκες της καριέρας σε σχέση με την οικογένεια σας. Αποφύγετε να μείνετε μόνοι και προτιμήστε να βγείτε έξω γιατί η μελαγχολική διάθεση παραμονεύει.

ΛΕΩΝ

Αυξάνονται σήμερα τα έσοδα σας από τυχερά παιχνίδια, γι αυτό κυνηγήστε το. Η Σελήνη στους Διδύμους σας προσφέρει νέες ερωτικές γνωριμίες για τους αδέσμευτους και για όσους από εσάς έχετε μόνιμη σχέση δεν θα λείψουν οι έντονες στιγμές έρωτα και πάθους. Ευχάριστα νέα σας περιμένουν και στα επαγγελματικά σας ζητήματα που βρίσκονται σε αναμονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η λήξη ερωτικών δεσμών σήμερα μπορεί να σημαίνει και δημιουργία νέων. Το σίγουρο είναι πως θα χαρείτε βλέποντας τα εισοδήματα σας σήμερα να αυξάνονται. Η αισιοδοξία και η εύθυμη διάθεση σας αποτελεί πόλο έλξης για τον περίγυρο σας. μην παρακινηθείτε όμως στο να δώσετε δύσκολα πραγματοποιήσιμες υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση σήμερα είναι πεσμένη με αποτέλεσμα να βγάζετε φοβίες και εμμονές. Με τη Σελήνη στους Διδύμους προτιμήστε να βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο. Ζητήματα που αφορούν κοινά οικονομικά με τη σχέση σας, σας προκαλούν πονοκέφαλο καθώς δεν επαρκούν για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα εξελίσσεται ευχάριστα κάνοντας πρωτότυπα σχέδια για να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε σπίτι όχι για να μοιρολογήσετε, αλλά επειδή αισθάνεστε πολύ καλά σε σχέση με τον εαυτό σας. θετικές εξελίξεις στον χώρο της εργασίας σας, σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Η φήμη σας επεκτείνεται σε ευρύτερο επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεγάλη προσοχή τη σημερινή ημέρα, γιατί η αλλόκοτη συμπεριφορά σας μπορεί να γίνει αιτία προστριβής με το σύζυγο και μπορεί να καταλήξει σε διαμάχη για το οικονομικό. Καλύτερα να περάσετε τη μέρα σας με φίλους και άτομα που μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες μαζί τους. Καθυστερήσεις επίσης θα υπάρχουν στα θέματα επικοινωνίας ή μετακινήσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με επιπόλαιη και παιχνιδιάρικη διάθεση σας βρίσκει η σημερινή ημέρα με τη Σελήνη στους Διδύμους. Απολαύστε την αρκεί να μην προβείτε στη λήψη σημαντικών αποφάσεων τόσο την δουλειά όσο και στη σχέση σας. Τα οικονομικά σας θα έχουν πορεία ανόδου και έτσι έχετε τη δυνατότητα να το ρίξετε και λίγο έξω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κούραση των τελευταίων ημερών σας υποχρεώνει να μείνετε σπίτι. Από το απόγευμα και μετά ξεκουραστείτε και αφήστε στην άκρη τις απαισιόδοξες σκέψεις που το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να σας αποσυντονίσουν και να σας φθείρουν. Δυστυχώς η αυξημένη ευαισθησία που σας χαρίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, καπελώνει τον ορθολογισμό σας, με αποτέλεσμα να γίνεστε ιδιαίτερα κυκλοθυμικοί.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο εγωκεντρισμός που θα έχετε τη σημερινή ημέρα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, σας δημιουργεί προστριβές τόσο με τον σύντροφο/συνεργάτη, όσο και με τον γενικότερο κοινωνικό σας περίγυρο. Καλή ημέρα για να προσφέρεται τις υπηρεσίες σας σε άτομα που έχουν την ανάγκη σας. Θα είστε δοτικοί, ευαίσθητοι και διαισθητικοί.

e-karma.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...