Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Τα σχέδια του Λαζόπουλου για το Τσαντιρι του

Όπως σας ενημερώσαμε μεσα απο το Tv nea την Κυριακή ,ο Λάκης Λαζόπουλος προγραμματίζει να κάνει πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου και μάλιστα έχοντας ανανεωθεί πολύ.
Άλλωστε από αυτή τη χρονιά ο Λαζόπουλος...

θα έχει απέναντι τη σειρά του MEGA «Η ζωή της άλλης» και είναι σίγουρο ότι ο Λάκης δεν σκοπεύει να παραδώσει τις τηλεθεάσεις του.Στα σχέδια του Λαζόπουλου είναι να «παντρέψει» τους «Μήτσους» του με το «Τσαντίρι» του. Αυτό πρόκειται να γίνει με δραματοποιημένα σκετς δια χειρός Λάκη και με τη συνεργασία πολλών γνωστών ηθοποιών που συμμετείχαν στους πετυχημένους «Μήτσους». Το πείραμα που έκανε την προηγούμενη σεζόν με την Ελένη Γερασιμίδου και το Δημήτρη Σταρόβα πέτυχε, οπότε φέτος πρόκειται να περάσουν από το «Τσαντίρι» πολλοί ακόμα ηθοποιοί. Από τους πρώτους μάλιστα που σχεδιάζεται να συμμετέχουν είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στενός συνεργάτης του στους «Μήτσους».Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, στα σχέδια τους είναι ο Λάκης να συναντήσει το Χριστόφορο στο πρώτο «Αλ τσαντίρι νιουζ» της σεζόν που, όπως είπαμε, αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει την Τρίτη 28 του μήνα. Βέβαια, μπορεί να μην έχει οριστικοποιηθεί ακόμα από τον ίδιο το Λάκη το πότε θα κάνει πρεμιέρα αλλά στο τηλεφωνικό κέντρο του ALPHA γίνεται κυριολεκτικά χαμός.....
Πάντως, στα σχέδια του Λαζόπουλου είναι η πρεμιέρα της εκπομπής του να γίνει από τη Λάρισα, την ιδιαίτερη πατρίδα του που λατρεύει. Ακόμα όμως προσπαθούν να ξεπεραστούν κάποιας τεχνικής φύσεως θέματα αλλά είναι σίγουρο ότι ο Λαζόπουλος θα τα καταφέρει και θα πάει το «Αλ τσαντίρι νιουζ» κοντά στους συντοπίτες του.


TVnea
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...