Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Αν δείς στον ύπνο σου ... Φεγγάρι...

Αν δεις στο όνειρό σου λαμπερό φεγγάρι, θα λάβεις ειδήσεις που θα σου φέρουν χαρά και θα έχεις εξασφαλισμένη επιτυχία. στην εργασία σου. Για τους παντρεμένους σημαίνει γαλήνη και οικογενειακή αρμονία και τους άγαμους
κοινωνική καταξίωση και ευχάριστες καταστάσεις στα ερωτικά. Αν κρύβεις κάτι το οποίο έκανες ή έχεις κάποια μυστικά και ονειρευτείς το φεγγάρι τότε μάλλον θα ξεσκεπαστούν και θα φανερωθούν όλα.
Τα αντίθετα να περιμένεις αν το φεγγάρι που ονειρεύεσαι είναι άτονο και θολό. Η πανσέληνος για τους παντρεμένους στο όνειρο, συμβολίζει την αμοιβαία πίστη και αφοσίωση. Επίσης για τις γυναίκες, σημαίνει ότι το περιβάλλον τους, τις επιδοκιμάζει για την συνετή τους συμπεριφορά. Αν βλέπεις ότι το φεγγάρι καθρεφτίζεται στην θάλασσα, προβλέπονται ειδήσεις και καινούργια ανοίγματα και προοπτικές στην ζωή σου. Αν δεις το φεγγάρι να γίνεται μικροσκοπικό, προμηνύονται μεγάλα οικονομικά προβλήματα και πιθανές ταλαιπωρίες στα ερωτικά ζητήματα. Αν δεις ότι το φεγγάρι φωτίζει κάποιον που κοιμάται, προβλέπεται αυτό το άτομο να έχει υποστήριξη και βοήθεια. Τα δυο φεγγάρια και η χάση του φεγγαριού, συμβολίζουν το χάσιμο, την στέρηση ακόμα και την απώλεια. Το κόκκινο φεγγάρι συμβολίζει την καταστροφή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...