Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Οι απαιτήσεις της Αναστέζια, της Πάμελα Άντερσον και του Ενρίκε Ιγκλέσιας


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Star», ιδιαίτερες απαιτήσεις έχουν οι καλλιτέχνες που έρχονται στη χώρα μας για το διαγωνισμό τραγουδιού Eurovoice- η λίστα είχε δημοσιευτεί πρώτα στο Downtown.

Συγκεκριμένα, η Πάμελα Άντερσον
ζήτησε έναν προσωπικό μασέρ, 6.000 ευρώ σε είδη μακιγιάζ, ενώ το πρόγραμμά της για σήμερα συμπεριλαμβάνει: μανικιούρ, πεντικιούρ και μασάζ. Σχετικά με τις διατροφικές της συνήθειες, δεν έχει κάποια συγκεκριμένη επιθυμία. Ενώ το αίτημά της να διαμένει σε δωμάτιο με θέα στον ωκεανό, οφείλεται «σε κεκτημένη ταχύτητα των συνεργατών της κατά τη διάρκεια καταγραφής των απαιτήσεών της».

Με τη σειρά του, ο Ενρίκε Ιγκλέσιας ζήτησε μόνο να έχουν προβλεφθεί γεύματα για χορτοφάγους και δυο μπουκάλια βότκα στο δωμάτιό του. Ο ίδιος θα φτάσει στην Ελλάδα με το προσωπικό του lear jet και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο χρόνος παραμονής του στη χώρα μας.

Τέλος, η τραγουδίστρια Αναστέζια τάχθηκε υπέρ της υγιεινής διατροφής, αλλά δεν δίστασε να ζητήσει πατατάκια και λίγες σοκολάτες -προφανώς για ενέργεια- μέσα στο καμαρίνι της. «Γενικά, το πρόγραμμά της θα είναι απλό και λιτό», δηλώνουν οι διοργανωτές του διαγωνισμού Eurovoice.
πάμελα άντερσον, Ενρίκε Ιγκλέσιας, Αναστέζια, Eurovoice
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...