Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Περιστατικό πυροβολισμών εναντίον φορτηγών ερευνά η αστυνομία

Επίθεση, η οποία, εξετάζεται πολύ σοβαρά ως έχουσα σχέση με πυροβολισμούς εναντίον κομβόι φορτηγών, έγινε στις 15:40 το απόγευμα της Τρίτης στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του Αυλώνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, κομβόι 25 φορτηγών εκινείτο προς Αθήνα,
μεταφέροντας εμπορεύματα. Δύο από τα φορτηγά -τα οποία συνοδεύονταν από περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.- έμειναν πίσω και ξαφνικά οι οδηγοί ειδοποίησαν ότι άκουσαν κρότο και τα οχήματά τους ακινητοποιήθηκαν.

Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι και τα δύο φορτηγά φέρουν τρύπες στο μπροστινό μέρος της μηχανής και έχουν σπάσει τα ψυγεία τους.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που ερευνά για να εξακριβώσει εάν πρόκειται πράγματι για σφαίρες, ενώ γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι πιθανότατα εξαπέλυσαν την επίθεση από τον παράδρομο της εθνικής οδού, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Στο μεταξύ, στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας οδηγήθηκε 41χρονος ιδιοκτήτης φορτηγού αυτοκινήτου που κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας, μαζί με άλλους τέσσερις συναδέλφους του, τραυμάτισαν ελαφρά 55χρονο αλλοδαπό οδηγό φορτηγού αυτοκινήτου, στο οποίο προκάλεσαν υλικές ζημιές, αφού το ακινητοποίησαν με τρία ιδιωτικής χρήσης επιβατικά αυτοκίνητα πάνω στην Εγνατία οδό.

Ο 41χρονος ιδιοκτήτης που βαρύνεται με τις κατηγορίες της παρακώλυσης συγκοινωνιών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, απλής σωματικής βλάβης και παράνομης βίας αναγνωρίστηκε από τον οδηγό ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας στο σημείο που είναι συγκεντρωμένα τα φορτηγά αυτοκίνητα, στον κόμβο του εμπορικού λιμένα Φίλιππος Β’ στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Νέας Καρβάλης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...