Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Σε εξελιξη οι κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη

Για μία περίπου ώρα απέκλεισαν την κυκλοφορία της οδού Β. Όλγας, οι μαθητές και οι εργαζόμενοι της Σχολής Τυφλών, στο πλαίσιο της κινητοποίησης που πραγματοποιείται αυτή την ώρα, με βασικά αιτήματα την καταβολή των δεδουλευμένων 9 μηνών αλλά και τη χρηματοδότηση της σχολής, προκειμένου να μην κλείσει.
Η κινητοποίηση ξεκίνησε στις 17:00,
ενώ στις 18:05 οι διαμαρτυρόμενοι απέκλεισαν τον δρόμο, μέχρι και τις 19:00. Αυτή την στιγμή περίπου 30 άτομα βρίσκονται έξω από «Μακεδονία Παλλάς» φωνάζοντας συνθήματα.
Στο μεταξύ συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν από τις 18:00 και οι ένστολοι. Περίπου 1500 άτομα, αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, συγκεντρώθηκαν μπροστά από τον Λευκό Πύργο, με κεντρικό σύνθημα: «Όχι στην πολιτική των περικοπών- Όχι άλλες εκπτώσεις στο αγαθό της ασφάλειας». Αυτή την ώρα οι διαμαρτυρόμενοι κατευθύνονται προς την Γενική Γραμματεία Μακεδονίας- Θράκης.

Από τις 20:00 μ.μ. περίπου 200- 300 άτομα, φίλαθλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα, ως ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες φιλάθλους, για την επίθεση εναντίον συνδέσμου φιλάθλων του Άρη, στις 3 Σεπτεμβρίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...