Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ζώδια...

ΚΡΙΟΣ

Η επιπολαιότητα θα σας ωθήσει να πείτε λόγια χωρίς να σκεφτείτε ποια θα είναι τα αποτελέσματα. Η κούραση που θα νιώθετε θα σας αποθαρρύνει από το να αναλάβετε υποχρεώσεις. Μην τα αφήσετε όλα στην τύχη και αφήσετε τις εκκρεμότητες σας να συνεχίζουν να υφίστανται. Ταξινομήστε τα πράγματα και τις καταστάσεις σε θέση που να είστε κερδισμένοι και να πάρετε στο τέλος όλα αυτά που σας αξίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφασίστε πως πρέπει πια πάση θυσία κάποια άτομα να ανήκουν στο παρελθόν σας. Προγραμματίστε τις δουλειές σας χωρίς αγωνία και αγχος και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα, αφού θα πετυχαίνετε αυτά που θέλετε και θα σας ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας χωρίς να χάνετε χρόνο. Αρχίστε αμέσως τις προσπάθειες να βρεθείτε μαζί με ανθρώπους που θα σας κάνουν προτάσεις. Όποια και αν είναι τα όριά σας, τα παραβιάζετε και καταφέρνετε να φτάνετε στους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εφαρμόστε μια στρατηγική ισορροπίας, για να έχετε υποστήριξη από τα άτομα που σας ξέρουν καλά. Έχετε ακόμα δρόμο να διανύσετε για να φτάσετε εκεί που πραγματικά θέλετε. Φροντίστε με όποιο τρόπο μπορείτε να μη βρίσκεστε συνέχεια κάτω από συνεχή πίεση. Χαλαρώστε, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε και εσείς οι ίδιοι την αξία σας.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Ήρθε η στιγμή που πολύ σύντομα θα πρέπει να προβείτε σε σημαντικές επενδύσεις. Μη σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα σε αγορές που δε θα σας είναι χρήσιμες τώρα ή στο μέλλον. Οι αυξημένες δυνατότητες βελτίωσης του οικονομικού σας τομέα, θα αρχίσουν να διαφαίνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρέπει να δείξετε υπομονή καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε παλιές σας υποχρεώσεις. Πολλά θα ακούσετε, αλλα λίγα θα ισχύουν, όμως μέχρι το τέλος της ημέρας θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Η προσαρμογή σας σε κάποια νέα δεδομένα δε θα είναι τόσο εύκολη όσο νομίζετε.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να επεξεργαστείτε τα σχέδιά σας από την αρχή και με άλλο τρόπο. Οι θετικές αλλαγές θα αρχίσουν σταδιακά παρότι θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Η ακαταστασία και η ασάφεια που υπάρχει στη ζωή σας , θα σας αποσυντονίζει. Αρκετές φορές σας θα απομακρύνεστε από τους στόχους σας χωρίς αιτία. Προβείτε σε ανανέωση της ζωής σας και μάθετε τι σας προσφέρει η χαρά της δημιουργίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σβήστε τα ερωτηματικά και τις αμφιβολίες που καλλιεργούσατε τον τελευταίο καιρό. Διαφυλάξτε όσο μπορείτε καλύτερα την προσωπική ζωή και τα μυστικά σας. Αποφύγετε τις άσκοπες φλυαρίες και τα μισόλογα στις συζητήσεις σας. Ελέγξτε τα νευρικά ξεσπάσματα και δείξτε μεγαλύτερη υπομονή με όσους σας δημιουργούν προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάντε σήμερα επικερδείς συνδυασμούς στον οικονομικό σας τομέα, για να μην απογοητευτείτε. Για να προβείτε σε κάποια επένδυση να είστε επιφυλακτικοί στα λόγια σας. Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε διεξόδους σε σημαντικά σας προβλήματα. Ο επαγγελματικός σας κόσμος θα σας απορροφήσει σήμερα. Φροντίστε να έχετε συγκεντρώσει μεγάλα αποθέματα υπομονής και δύναμης για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στα δύσκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έντονη επιθυμία σας να κατοχυρώσετε και να διατηρήσετε τη θέση σας, θα σας βάλει σε μια διαδικασία διαβουλεύσεων. Ο κίνδυνος να εκτεθείτε δεν προέρχεται από τους άλλους ,αλλα από τη στάση που θα κρατήσετε. Προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, εξετάστε και την παραμικρή λεπτομέρεια για να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα ανακαλύψετε τα σημεία που θα σας δείχνουν από πού θα προέλθουν οι τυχόν δυσκολίες. Οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο θα είναι κάπως περίεργες και θα σας προβληματίσουν. Διατηρήστε μια πιο μετριοπαθή στάση προς τους συνεργάτες σας ή απέναντι σε άτομα κύρους.

ΙΧΘΕΙΣ

Η επαγγελματική σας ευελιξία θα περιορίσει τις κόντρες και τις αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας. Καλλιεργήστε σε όσους σας περιβάλλουν εμπιστοσύνη για το πρόσωπό σας και αφήστε στην άκρη τις φλύαρες κουβέντες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...