Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Τραγανά μπουρεκάκια

Υλικά για 30 κομμάτια
1 πακέτο φύλλο κρούστας (500 γρ.)
1/2 κιλό φέτα κομμένη σε μικρά κομματάκια
1 φλ. του τσαγιού κεφαλοτύρι τριμμένο
3 αβγά χτυπημένα ελαφρά
σησαμέλαιο



Τρόπος παρασκευής

1. Ανακατεύετε με ένα πιρούνι τα τυριά και τα αυγά μέσα σε ένα μεγάλο μπολ.
2. Χωρίς να ξετυλίξετε το φύλλο και με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι το κόβετε σε τέσσερα ίσα μέρη.
3. Ξετυλίγετε το ένα κομμάτι και βάζετε στη μία άκρη 1  κουταλιά γέμισης και  το τυλίγετε σε τρίγωνο, όπως στη φωτογραφία σχήμα. Συνεχίζετε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσουν όλα τα φύλλα.
4. Τοποθετείτε τα μπουρεκάκια πάνω σε χαρτί ψησίματος σε ένα ταψί, τα αλείφουμε με το σησαμέλαιο και ψήνετε στους 180° C, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

toblogtonkirion.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...