Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Αντώνης Ρέμος Όλοι οι διάσημοι χωρισμένοι στο μαγαζί του!

Kρίση, ξε–κρίση, το μπουζούκι ποτέ δεν πεθαίνει, αγάπη μου! Κοσμο­συρροή το σαββατοκύριακο από διακεκριμένους και όχι μόνο θαυμαστές του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονί­κη και στο Politeia όπου εμφανίζεται.
Εκεί η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία δείχνει ασυγκράτητη και αποφασισμένη να περνάει καλά. Έτσι, την Πέμπτη ήταν στου Βέρτη και το....
γλένταγε και την Παρασκευή στου Ρέμου, όπου επίσης το γλένταγε. Στου Ρέμου, λοιπόν
, συναντήθηκε για πρώτη φορά μετά το χωρισμό του με τον κουμπάρο της Γιάννη Λάτσιο, σε μάλλον εύθυμο και θερμό κλίμα, ενώ φωτογρα­φήθηκε –πάντα κεφάτη, τα ’παμε– σε αγκαλιές και αγάπες με τον Αντώνη Κανάκη. Την άλλη μέρα, το Σάββατο, πήγε η κυρία Θεοδωρίδου στη Δράμα στα παιδιά της και τη Δευτέρα, με το καλό, επέστρεψε στην Αθήνα.

Στου Ρέμου και η Έλενα Παπαρίζου, όπου ανα­κοίνωσαν επίσημα την επικείμενη συνεργασία τους, για την οποία όλο και κάτι ξέραμε. Μαζί της, βέβαια, όπως πάντα, ο αγαπημένος της Τόνι.

Στου Ρέμου και η Έλενα Ράπτη. Την Παρα­σκευή πήγε συνοδευόμενη από τον Μά­κη Πουνέντη και το Σάββατο συνοδευ­όμενη από τον κύριο Πηλαδάκη. Όπως και να ’χει, δεν πήγε ποτέ συνοδευμένη από τον κύριο Μαρακάκη κι ας κά­νουμε πως δεν το προσέξαμε, διότι δεν είμαστε και κουτσομπόληδες.

Στου Ρέμου δεν ήταν η Υβόννη, η επίσημη αγαπημένη του. Θα είχε ρεπό, μάλλον! Αντίθετα, είδαμε τoν Αντώνη Ρέμο το ίδιο σαββατο­κύριακο στη Χαλκιδική, αγκαλιά με μια εκπάγλου καλλονής κυρία ρωσικής καταγωγής, που εννοείται πως δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους, αλλά πήγαινε η αγκαλιά σύννεφο.

Στου Ρέμου, ο κύριος Γιάννης Λάτσιος καθόταν δίπλα δίπλα με την ξανθιά ραδιοφωνική παραγωγό κυρία Ράνια Κωστάκη, την οποία βιάστηκαν να του χρεώσουν ως σχέση. Δεν τολμάει ο άνθρωπος χειραψία να δώσει και τον βγάζουν αρραβωνι­ασμένο! Πάντως, για να πούμε και καμιά αλήθεια, στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε ο κύριος Λάτσιος τον βλέπανε, πράγματι, με ξανθιά κυρία, αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία δεν κυκλοφόρησε μαζί του στην πόλη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...