Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Κόλπο με την τσαγιέρα

Η τσαγιέρα (είτε κάποια σαν αυτή που βλέπετε στην εικόνα του άρθρου, είτε κάποια πιο παραδοσιακή με λουλουδάκια) αποτελεί αναπόσπαστο αντικείμενο από κάθε νοικοκυριό. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, οι ιδιοκτήτες της τσαγιέρας συνδέονται μαζί της και δεν μπορούν να την αποχωριστούν με τίποτα. Θα πρότεινα, η ομάδα των ανθρώπων που περιέγραψα προηγουμένως, να συνεχίσει να διαβάζει το άρθρο με περισσότερη ηρεμία και κυρίως με περισσότερη αίσθηση του χιούμορ.





Μία τσαγιέρα, όπως και κάθε άλλο αντικείμενο εξάλλου, πέρα από την χρήση που υποδεικνύει ο κατασκευαστής (π.χ. να βάζουμε τσάι στο φλιτζάνι στην συγκεκριμένη περίπτωση) μπορεί να έχει και άλλες πολλές διαφορετικές χρήσεις. Συμφωνώ ότι οι περισσότερες από αυτές θα είναι άχρηστες ή θα μπορούν να ικανοποιηθούν καλύτερα με κάποιο άλλο αντικείμενο (π.χ. με το ποτιστήρι αν σκοπεύατε να ποτίσετε τα λουλούδια στο μπαλκόνι σας), ωστόσο υπάρχουν και κάποιες άλλες χρήσεις οι οποίες είναι αρκετά πρωτότυπες, μοναδικές και ενίοτε ξεκαρδιστικές!
Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβετε! Σε περίπτωση που το δοκιμάσετε μόνοι σας στο σπίτι σας, στείλτε τις φωτογραφίες στο newsfilter.gr για να τις βάλουμε και αυτές στο άρθρο!


http://feedproxy.google.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...