Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ποια celebrity έχει… ''πιτσοφοβία'' ;

Όλα τα είχαμε ακούσει, αλλά ότι μπορεί να πάσχεις και από... ''pizzaphobia'' δεν το ξέραμε! Και όμως celebrity, που έχει απασχολήσει πολλάκις τα media με τα καμώματά της, βλέπει πίτσα και τρέχει μακριά! Για την ακρίβεια, και μόνο με τη μυρωδιά της πανικοβάλλεται...

Ο λόγος για την Kendra Wilkinson, που στους περισσότερους εδώ στην Ελλάδα μπορεί να μη λέει και πολλά ως όνομα, αλλά στην Αμερική κάνει θραύση! Κυρίως μετά το sex tape της, από τότε που ήταν 18 χρονών και... ''αθώα''!
Η 25χρονη πλέον - και μάνα πάνω απ' όλα! - Kendra τρέμει και μόνο στην ιδέα της πίτσας. Γιατί; Προφανώς νεανικό τραύμα... Διότι πριν γίνει γνωστή (αξιοποιώντας τα προσόντα της) δούλευε σε πιτσερία...
''Η τελευταία φορά που έφαγα Papa John (γνωστή πίτσα στις Η.Π.Α.) ήταν... Χριστέ μου! Νομίζω μια φορά μετά τη δουλειά, όταν δούλευα εκεί και αυτό ήταν! Τώρα πια είναι φοβία για εκείνο το πράγμα που κρατούσα στα χέρια μου!'' εξομολογείται η Kendra.
Σιγά, καλή μου! Τι κρατούσες πια; Μήπως σε αγχώνει η αφράτη ζύμη και με την... τραγανή νιώθεις λίγο καλύτερα;
Πάντως αν κρίνουμε από το sex tape της, η Kendra μπορεί να φοβάται τις παραδοσιακές πίτσες, αλλά με τις... άλλες ''πίτσες'' μια χαρά τα καταφέρνει!


www.nooz.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...