Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Έλληνας ο επικεφαλής του FBI στη Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη των 23 εκατ. ψυχών από κάθε γωνιά του πλανήτη «κουμάντο» κάνει ένας Ελληνας! Ο 54χρονος Τζορτζ Σ. Βενιζέλος είναι το κεφάλι του FBI στην «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ»…
και που δεν αφήνει ούτε τον ίδιο να κοιμηθεί, αφού βρίθει από κάθε λογής έγκλημα! Από την 1η Μαρτίου, όταν ο προκάτοχός του
Τζόζεφ Ντέμαρεστ μετατέθηκε στην Ουάσινγκτον εξαιτίας ενός… ερωτικού σκανδάλου, είναι ο εκτελεστικός βοηθός διευθυντής στη Διεύθυνση Νέας Υόρκης της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας!
Το «απόλυτο αφεντικό», ο άνθρωπος από τα χέρια του οποίου περνάει κάθε αστυνομική έρευνα, είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Φόρνταμ στο Μπρονξ με Μπάτσελορ στις Λογιστικές Επιστήμες από το 1982. Ο ελληνικής καταγωγής πράκτορας ξεκίνησε την καριέρα του δουλεύοντας τέσσερα χρόνια στο… λογιστήριο του FBI! Αλλα τέσσερα εργάστηκε ως ειδικός πράκτορας στην αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών (DEA), προτού ενταχθεί οριστικά στους κόλπους του FBI και ανεβεί βήμα-βήμα την κλίμακα της ιεραρχίας!
Εδώ και έξι μήνες, ο Βενιζέλος κάνει καθημερινά την εμφάνισή του στο πλευρό της ομοσπονδιακής εισαγγελέως Λορέτα Λιντς, μαζί με την οποία ανακοινώνει τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν ή τις ποινές που επιβλήθηκαν στους υπαίτιους των μεγαλύτερων ποινικών υποθέσεων της Νέας Υόρκης!


Πηγή: madata.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...