Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Maserati GranTurismo MC Stradale: Σε διπλό ταμπλό

Με τους χαρακτηρισμούς "το ταχύτερο, ελαφρύτερο και ισχυρότερο" αυτοκίνητο της γκάμας της συνοδεύει η Maserati την πρώτη εμφάνιση του νέου της μοντέλου, μιας σκληροπυρηνικής έκδοσης της Gran Turismo S, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Παρίσι και θα λανσαριστεί στις αρχές του 2011.

Εμπνευσμένη από την Trofeo GranTurismo MC
και τις νικηφόρες αγωνιστικές εκδόσεις GT4, η νέα έκδοση της διθέσιας ιταλίδας θα φέρει την ονομασία GranTurismo MC Stradale και θα βρεθεί στην γαλλική έκθεση με την υπόσχεση να σπάσει το φράγμα των 300 χλμ./ώρα, συνδυάζοντας τις νέες της επιδόσεις με αντιστοίχως "αιχμηρή" οδική συμπεριφορά.

Όπως επισημαίνεται από την ιταλική φίρμα αφετηρία για τη δημιουργία της συγκεκριμένης έκδοσης απετέλεσε το σκεπτικό ενός μοντέλου που θα μετακινείται υποδειγματικά υπό κανονικές συνθήκες δίνοντας όμως παράλληλα διέξοδο στις τυχόν αγωνιστικές ανησυχίες των ιδιοκτητών του.

Kάπως έτσι προέκυψε η GranTurismo MC Stradale η οποία ενσωματώνει την εμπειρία της φίρμας από τα αγωνιστικά πεδία σε επίπεδο τόσο οδηγικών χαρακτηριστικών όσο και αεροδυναμικής, ενώ, παράλληλα αυξάνει την ισχύ του V8 κινητήρα των 4,7 λίτρων στους 450 ίππους χωρίς να αλλοιώνει τα μεγέθη κατανάλωσης καυσίμου.



auto.in.gr




















 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...