Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ταραχή στην Κίνα από την αναπληρωματική playmate

Μέρες και νύχτες της Ειρήνης στην Κίνα. Έχει αλλάξει τρία ξενοδοχεία, έχει ταξιδέψει εκατοντάδες χιλιόμετρα και δηλώνει πανέτοιμη να τα δώσει όλα στην «αρένα» της ομορφιάς ντυμένη θεά Αθηνά!
Όπως αναφέρει η Espresso η Ειρήνη Κεβεζέ, η αναπληρωματική Playmate θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας...
στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα στις 25 του μήνα στον διεθνή διαγωνισμό «Miss Tourism Queen».
«Έχουμε αλλάξει τρία ξενοδοχεία, έχουμε ταξιδέψει εκατοντάδες χιλιόμετρα, αλλά δεν πτοούμαστε. Είμαστε σχεδόν ογδόντα κοπέλες και νιώθουμε όλες ιδιαίτερα δημοφιλείς εδώ. Μας αντιμετωπίζουν σα βασίλισσες. Οι μέρες μας είναι τόσο γεμάτες, που γυρνώντας το βράδυ στα δωμάτιά μας νιώθουμε εξουθενωμένες. Παρ' όλα αυτά, συζητάμε με λεπτομέρειες τα πάντα» είπε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: «Ακολουθούμε συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, αλλά έχουμε και τα τυχερά μας. Χθες χαλαρώσαμε κάνοντας spa, μασάζ και διάφορες θεραπείες, ενώ σήμερα θα δώσουμε το “παρών” σε ένα μεγάλο show με αφορμή τον εορτασμό του τουρισμού στην Κίνα».
Η Ειρήνη στον τελικό θα φορέσει δημιουργία του Πάνου Ζήνα με τα χρώματα της γαλανόλευκης, ενώ για την παρέλαση με παραδοσιακές στολές επέλεξε κάτι μη politically correct. «Έχω τρέλα με την αρχαία Ελλάδα και αποφάσισα να εμφανιστώ ως θεά Αθηνά. Έχω πάρει, μάλιστα, και στεφάνι ελιάς και το κουβαλάω συνέχεια μαζί μου»!
Όσο για κόντρες όταν πέφτουν τα φώτα με τα άλλα κορίτσια... «Μέχρι στιγμής δεν έχουν βγει στην επιφάνεια. Αν υποβόσκουν, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι κάποιες από τις συνυποψήφιες για το στέμμα, ιδιαίτερα η εκπρόσωπος του Σουδάν και της Μογγολίας, έχουν ξετρελαθεί με την Ελλάδα και με ρωτάνε για την κουλτούρα μας, για το πώς διασκεδάζουμε κ.λ.π.».


Newsbeast.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...