Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Resident Evil: Η παγκόσμια πρεμιέρα στο Τόκιο

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Resident Evil: Τρισδιάστατη Απόδραση» όπου παραβρέθηκαν η εκρηκτική πρωταγωνίστρια
Μίλα Γιόβοβιτς, η Άλι Λάρτερ, η οποία είναι έγκυος, η Μίκα Νακασίμα και ο Ουέντγουορθ Μίλερ, στην πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση μετά την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Prison Break».



«Είναι εκπληκτικό το ότι βρισκόμαστε τελικά στο Τόκιο για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας» δήλωσε η Μίλα Γιόβοβιτς συμπληρώνοντας: «Εδώ γεννήθηκε το Resident Evil και είμαι περήφανη που βρίσκομαι  ανάμεσα σε όλους εσάς». Η  Άλι Λάρτερ χαιρέτησε το πλήθος λέγοντας «Konichiwa (Γεια σας)! Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρίσκομαι στο Τόκιο, ανάμεσα στους πιο πιστούς οπαδούς της σειράς ταινιών Resident Evil» όμως τα βλέματα τράβηξε η ανανεωμένη εμφάνιση του Ουέντγουορθ Μίλερ, ο οποίος δήλωσε: «Αυτό που είναι εξαιρετικό με τη συγκεκριμένη σειρά ταινιών είναι πως μία είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Η ταινία “Resident Evil: Τρισδιάστατη Απόδραση” είναι σίγουρα η καλύτερη, μια που προσφέρει επιπλέον τη 3D τεχνολογία»



Το πολυαναμενόμενο sequel που έρχεται στις 21 Οκτωβρίου σε 3D από την Odeon, μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο ρημαγμένο από έναν ιό, που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Η Άλις συνεχίζει το ταξίδι της για την εύρεση επιζώντων και μια πληροφορία θα την οδηγήσει στο Λος Άντζελες, όπου υποτίθεται πως βρίσκεται ένα λιμάνι σωτηρίας. Η πόλη όμως είναι κατακλυσμένη από ζόμπι και η Άλις πλησιάζει σε μια θανάσιμη παγίδα.

Πάρε μια πρώτη γεύση μέσα από το trailer:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...